kocamanusta
Aktif Üye
AC gerilim kademesi çalışmayan bi masaüstü multimetre var. uzun süredir yatıyor. neyazık ki iş yoğunluğundan bi turlu ilgilenemiyorum. fırsatını bulursam forumdan da yardım rica edeceğim.
bende de AC gerilim kademesi çalışmayan bi masaüstü multimetre var. uzun süredir yatıyor. neyazık ki iş yoğunluğundan bi turlu ilgilenemiyorum. fırsatını bulursam forumdan da yardım rica edeceğim.
18932 eklentisine bak
Kozmetik olarak çok iyi görünüyor baya bir işlem yapmışsınız sanırım
Ateş ediyor maşallahbende de AC gerilim kademesi çalışmayan bi masaüstü multimetre var. uzun süredir yatıyor. neyazık ki iş yoğunluğundan bi turlu ilgilenemiyorum. fırsatını bulursam forumdan da yardım rica edeceğim.
18932 eklentisine bak
Ateş ediyor maşallah![]()
bende de AC gerilim kademesi çalışmayan bi masaüstü multimetre var. uzun süredir yatıyor. neyazık ki iş yoğunluğundan bi turlu ilgilenemiyorum. fırsatını bulursam forumdan da yardım rica edeceğim.
18932 eklentisine bak
Bomba gibi giriş diye ben buna derim18936 eklentisine bak
18937 eklentisine bak
![]()
Hacking A New Display Into A Fluke 8050A Multimeter
Old lab equipment was often built to last, and can give decades of service when treated properly. It’s often so loved that when one part fails, it’s considered well worth repairing rath…hackaday.com
Fluke 8050A Repair help: Always reads OL (Overload) - Page 1
Fluke 8050A Repair help: Always reads OL (Overload) - Page 1www.eevblog.com
Digital Multimeter 8050A Equipment Fluke, John, Mfg. Co |Radiomuseum.org
Digital Multimeter 8050A Equipment Fluke, John, Mfg. Co. Inc.; Everett WA, build 1979, 15 pictures, 6 schematics, United States of America , tubeswww.radiomuseum.org
multimetreden bahsetmemin bu kadar dikkat çekeceğini tahmin edemedim. osiloskop konusunu baltalıyormuşuz gibi bi durum oluştu. içeriğin yeni bi konuya aktarılması güzel olmuş. ilgi ve alaka için tesekkür ederim.
Baltalama olur mu yav? Orada kimse bulamayacak bu konuyu, o yüzden taşıdım.