datasına bakmadım ama ch3 rs485 olabilir.Elimdeki 1 kW lık 80LZ-M04025 servo motor ve bunun sürücüsü SG-15A nın deneme amaçlı kablolamak, yapılandırılmak ve arduino ile kontrol etmek istiyorum.
19426 eklentisine bak
19427 eklentisine bak
19430 eklentisine bak
19431 eklentisine bak
19432 eklentisine bak
datasına bakmadım ama ch3 rs485 olabilir.
5 liraya satılan max485 modülleri ile haberleşmeden komut verip döndürebilir vs. vs.
Veya en nefret ettiğim hataya en açık yöntem step sürer gibi puls ve yön pinleri ile kontrol edebilisin abi oda büyük ihtimalle cn1'deki pinlerin içindedir
ben daha önce delta marka sürücü ve motoru ile çalıştım. Arduino nano+nextion haberleşmesini etkiliyordu motor dönerken.Ben step/dir ile kontrol edeyim diyordum. MCU kartı buna çok yakın olacak, gene de sorun çıkarır mı?
Şöyle birşey buldum senin motorun aynısı olabilir abi.
![]()
Multi Turn Absolute Servo Motor 1 kW - 80LZ1000 - LZ100
Multi Absolute Servo Motor 1 kW - 80LZ1000 - LZ100 en uygun fiyatla Şahin Rulman'da! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin.www.sahinrulman.com
umarım bi şekilde bilgisayar ile iletişim kurabiliyordur yoksa bissürü parametreyi bu ekrandan yazmak yorucu olabiliyor
Bu sürücü bana biraz garip geldi.Varsayılan modda butonların birşey yapmasını sağlayamaz mıydı bunlar yav? Sürüyle parametre var.
Bu sürücü bana biraz garip geldi.
CN3 ne işe yarıyor defterinde yazıyor mu?
Ve cn1 pinlerinin bulunduğu bir dökümanı var mı?
Ben step/dir ile kontrol edeyim diyordum. MCU kartı buna çok yakın olacak, gene de sorun çıkarır mı?