Godofmekatronics
Yeni Üye
Arkadaşlar esp32 ve adxl345 ile bir joystick yapmak istedim kafama takabileceğim ama ne yaparsam yapayım olmuyor yazılımda bi sıkıntı var yardım edebilecek varmı
Hocam kontrolcü yapmak istiyorum sağa gittiğimde d tuşuna basılsın sola gittiğimde a. Böylece araba yarışlarında kullanabilecem ama sürekli Blekeybord kütüphanesinden dolayı hata alıyorum çalışmıyor kesinlikleYaptığınız çalışmaları, aldığınız hatayı / hataları, ne yapmak istediğinizi paylaşırsanız yardım alma ihtimaliniz artar.
Hocam sda sck vcc ve gnd ye bağlı zaten kart if komutunda bi hata vermiyor genelde bu kütüphaneyle alakalı sıkıntı alıyorumR3 direncini söküp Vccye bağlayın. C2 kondansatörün kapasitesini iki katına çıkarın.
Yazılımda da while döngüsü içindeki if satırında hata var.
Kinaye yapmıştım ama boşa yapmışım.Hocam sda sck vcc ve gnd ye bağlı zaten kart if komutunda bi hata vermiyor genelde bu kütüphaneyle alakalı sıkıntı alıyorum
Aslında o kadar zor değil kütüphane hatası aldığımı belirttim internetten araştırdım blekeybord kütüphanesi esp32 3.1.1 kart versiyonunda çalışmıyor 2.0.11 e çekmek lazım şuan çözdüm çalışıyor