Esp32 ve adxl345

Godofmekatronics

Yeni Üye
Arkadaşlar esp32 ve adxl345 ile bir joystick yapmak istedim kafama takabileceğim ama ne yaparsam yapayım olmuyor yazılımda bi sıkıntı var yardım edebilecek varmı

Yaptığınız çalışmaları, aldığınız hatayı / hataları, ne yapmak istediğinizi paylaşırsanız yardım alma ihtimaliniz artar.

Yaptığınız çalışmaları, aldığınız hatayı / hataları, ne yapmak istediğinizi paylaşırsanız yardım alma ihtimaliniz artar.
Hocam kontrolcü yapmak istiyorum sağa gittiğimde d tuşuna basılsın sola gittiğimde a. Böylece araba yarışlarında kullanabilecem ama sürekli Blekeybord kütüphanesinden dolayı hata alıyorum çalışmıyor kesinlikle

R3 direncini söküp Vccye bağlayın. C2 kondansatörün kapasitesini iki katına çıkarın.
Yazılımda da while döngüsü içindeki if satırında hata var.

R3 direncini söküp Vccye bağlayın. C2 kondansatörün kapasitesini iki katına çıkarın.
Yazılımda da while döngüsü içindeki if satırında hata var.
Hocam sda sck vcc ve gnd ye bağlı zaten kart if komutunda bi hata vermiyor genelde bu kütüphaneyle alakalı sıkıntı alıyorum

Hocam sda sck vcc ve gnd ye bağlı zaten kart if komutunda bi hata vermiyor genelde bu kütüphaneyle alakalı sıkıntı alıyorum
Kinaye yapmıştım ama boşa yapmışım.
Şema yok, uygulamaya ait foto yok, kod yok. Besleme şartları belli değil. Yazan kişinin rumuz/nick/takma isim dışında (God of Mechatronics) elektronik ve yazılım bilgisi konusunda bir bilgimiz yok. Bu kadar bilinmezin içinde cevap vermek mümkün değil.

Aslında o kadar zor değil kütüphane hatası aldığımı belirttim internetten araştırdım blekeybord kütüphanesi esp32 3.1.1 kart versiyonunda çalışmıyor 2.0.11 e çekmek lazım şuan çözdüm çalışıyor

Aslında o kadar zor değil kütüphane hatası aldığımı belirttim internetten araştırdım blekeybord kütüphanesi esp32 3.1.1 kart versiyonunda çalışmıyor 2.0.11 e çekmek lazım şuan çözdüm çalışıyor

Elinize sağlık. God of Mechatronics olunca size kolay gelmiştir tabi.
Bizim gibi fanilerin şema, kod, problem tanımı olmadan çözüm üretmesi için biraz daha çalışması lazım maalesef...

Forum istatistikleri

Konular
7,540
Üyeler
3,051
Son üye
kimoz_13

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back