Pcb gümrük,kargo vs

Konu yu okudumda Bende 2 ay önce jlcpcb den 350x200 5 adet PCB sipariş etmiştim Kargoyu da fedex seçtim Gümrük ücreti 450.TL Ödeyin dediler Ödedim Ve Tekrar Gümrüğe Takıldı ve 150.$ Daha tekrar gümrük ücreti taleb etti ben de sizin olsun demek sorunda kaldım

Son düzenleme:
Konu yu okudumda Bende 2 ay önce jlcpcb den 350x200 5 adet PCB sipariş etmiştim Kargoyu da fedex seçtim Gümrük ücreti 450.TL Ödeyin dediler Ödedim Ve Tekrar Gümrüğe Takıldı ve 150.$ Daha tekrar gümrük ücreti taleb etti ben de sizin olsun demek sorunda kaldım
Bu durumda Vorlance araciligi ile yaptiginiz sipariste mi oldu ?

Bu durumda Vorlance araciligi ile yaptiginiz sipariste mi oldu ?
Vorlance ne anlama gelir bilmem siparişi verdim jlcpcb ye PCB türkiyye geldi fedex gümrük vergisini yatırın mesajı yolladı onuda yatırdım Daha sonra Siparişin teslim edilmesini bekledim derken fedex sin demesi paketiniz gümrüğe taıldı dedi ve Gümrük memurun mesajı 150 dolar daha gümrük vergisi Ödemeniz geriekir dedi bende Sizin olsun dedim

Takıldı ve 150.$ Daha tekrar gümrük ücreti taleb etti ben de sizin olsun demek sorunda kaldım

Eğer 150 doları ödeseydin onunla da kurtulamazdın. Muhtemelen o konşimento, ordino, beyanname vs ücretidir. Sonradan daha bir sürü ilave masraf, yolluk, çevreyi koruma, KDV, ÖTV, yemek parası çıkarırlardı. Eğer birşey gümrüğe takıldıysa, ürün BEDAVA bile olsa 20 bin TL ye yakın gümrük masrafı çıkıyor.

Fedexe sormak lazım en başında toplam ücret bu kadarmı diye.
Diğer türlü yavaş yavaş tırtıklama yöntemi kullanıyorlar gibi bir his oluşturuyor. Verdiğin ilave parayıda kurtarayım derken, maliyet katlanarak artıyor.

Fedexe sormak lazım en başında toplam ücret bu kadarmı diye.
Sorumluluk almazlar bence. Biz de toplam ücret biliyorduk ama gümrük ek ücret çıkardı diyebilirler.
Yurtdışından bir şey almak kumar oldu, kendini geliştirme öğrenme adına yurtdışı çeşit bakımından çok zengin ama getirtebilene...

Artık basit ıvır zıvır incik boncuk şeylerle kendimizi avutacağız. Bizim arabanın uzaktan kumandasının butonlarından birisi arızalı, şu seti sipariş ettim. 320 TL fiyatı var setin, 700 TL verdim. Ne güzel :D

1746194454557.png

Şimdi yeni Bir PCB projem var onu nasıl nerden Yaptıracağımı düşünüyorum Varmı Bir yöntemi veya türkiyede En uygun fiyata kime yaptırabilirim Ölçülerim 22cm e 32 cm olacak

Ekler

• Adsız1.png
    Adsız1.png
    113.6 KB · Görüntüleme: 26
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    199.9 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba, buraya PCB bastırmıştım. Memnun kalmıştım. Yalnız DHL seçmeyin normal PTT seçin süre biraz uzuyor ama anormal gümrük olmuyor.

Burada mı gördüm yoksa picorojede mi hatırlamıyorum ama robotistan.cım PCB sipariş almaya başlamış. Fiyatlar uygun gibi. 100mm x 100mm fr4 çift yüzlü 19$ +kdv gibi. İnşallah bir süre sonra fiyatlar uçuşa geçmez.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,700
Üyeler
3,110
Son üye
merkonisch

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back