Hocam sıkıntı da burada zaten. Bizim insanımız bir işi yaparken uzmanlaşma, teknolojiyi kullanma yoluna gitmiyor.Bilgisayarlı kısım dışında bizde yapılan işlemler de benzer aslında.
Memlekette bu işleri genellikle çekirdekten yetişen elemanlarla küçük atolyelerde yaparlar. Nedeni ise fiyat. Müşteriler genellikle orta ve büyük servis merkezlerinin işletin masraflarından dolayı şişmiş fiyatlardan yana değiller.Hocam sıkıntı da burada zaten. Bizim insanımız bir işi yaparken uzmanlaşma, teknolojiyi kullanma yoluna gitmiyor.
Ustaya bakıyorsun elinde çekiç balyoz tamir yapıyor. Cebinde son model iPhone var.
Soruyorsun hangi özelliğini biliyorsun/kullanıyorsun diye. Cevap "en kalitelisi buymuş, ondan aldım" diyor. Teknolojiye bakış açımız maalesef bu.
Evet siz bunu yazdıktan sonra düşündüm de bazı oto elektrikçileri multimetre, pensampermetre bile kullanmazdı yakın zamana kadar.Hocam sıkıntı da burada zaten. Bizim insanımız bir işi yaparken uzmanlaşma, teknolojiyi kullanma yoluna gitmiyor.
Ustaya bakıyorsun elinde çekiç balyoz tamir yapıyor. Cebinde son model iPhone var.
Soruyorsun hangi özelliğini biliyorsun/kullanıyorsun diye. Cevap "en kalitelisi buymuş, ondan aldım" diyor. Teknolojiye bakış açımız maalesef bu.
Belki yanlış olabilir, ama bende piyasa şöyle biz izlenim bıraktı - endüstride faaliyet gösteren küçük işletmelerin önemli bir kısmı kendi emeği ile yapmış olduğu düzene ulaşması için yıllarını harcamış liseyi bitirmemiş insanlar tarafından idare ediliyor. Bu düzenin bozulmasını hiç istemezler, dışarıdan teklifle gelenlere şüpheyle yanaşırlar, komşularının neyle uğraştığını meraklı Melaat gibi bulmaya çalışırlar, "eğer birisi yapıyorsa taleb var" mantığıyla kopya çekmekte tereddüt etmezler.En iyisi kendiliğinden bulmuş ve akıl etmiş gibi olmalı
YouTube'da tamirhane diye bir kanal var. VAG grubu araçların servisini yapan Aslan usta buna güzel bir örnek.Videoya şüpheyle yaklaşmak lazım. Keskin kenarlı katlanma ve göçmelerin düzeltilmesi zor. Çatlaklar oluşur. Sacı ısıttıklarınıda görmedim.