Erhan_TR
Aktif Üye
?Editine editine editine yandım . Bedava mı sandın , para vedim aldım![]()
?Editine editine editine yandım . Bedava mı sandın , para vedim aldım![]()
İki kutuplu sigorta iki faz kullanımı için demişsin üstadım. Düzeltirsin demiştim.
İki kutuplu sigorta 2 faz hocam. Kullanım ihtiyacina göre ayrı ya da aynı fazlar olmasında sakınca yok. 2 kutuplu sigortanin faz+nötr demek olmadığını belirtiyorum.İki kutuplu sigorta iki faz kullanımı için demişsin üstadım. Düzeltirsin demiştim.
iki kutuplu yani iki fazlı olunca, birine faz birine nötr bağlamakta bir sakınca yoktur değil mi? ekstra bir koruma sağlanmış olur mu nötre de sigorta bağlanmasının.İki kutuplu sigorta 2 faz hocam. Kullanım ihtiyacina göre ayrı ya da aynı fazlar olmasında sakınca yok. 2 kutuplu sigortanin faz+nötr demek olmadığını belirtiyorum.
Sakınca yok.iki kutuplu yani iki fazlı olunca, birine faz birine nötr bağlamakta bir sakınca yoktur değil mi? ekstra bir koruma sağlanmış olur mu nötre de sigorta bağlanmasının.
Kullanım alanlarında ihtiyaca göre değişik varyasyonlar her zaman mümkün. Pano dışındaki bir yerde extra sigorta gereksinimi olan cihazlar için *güce bağlı olarak" fiş kullanılmasını pek önermeyiz. Düşük güçlü bir cihaz ise olabilir.Doğru kullanım mı bilmiyorum ama iki kutupluyu ben daha önceden fiş ile vs bağlandığı için faz nötr hangisi belirli olmayan sistemlerde tercih ettim. Çünkü fişin takılma yönüne göre nötr ü de kesmiş olabiliriz, bu durumda sigorta kapalı diye sistemi elleyen birisi çarpılır.
Doğru kullanım mı bilmiyorum ama iki kutupluyu ben daha önceden fiş ile vs bağlandığı için faz nötr hangisi belirli olmayan sistemlerde tercih ettim. Çünkü fişin takılma yönüne göre nötr ü de kesmiş olabiliriz, bu durumda sigorta kapalı diye sistemi elleyen birisi çarpılır.
Sorun yok hocam. Benim evde de 21 kW Siemens anı Su ısıtıcı var. 6mm2 kablo. Doğalgaz öncesi dönemlerde yıllarca sorunsuz kullandım. Hala da bağlı.
Bu hususlarda skin efekt de etkilidir.Aynı bakır damar kesitine sahip farklı kablo tipi arasında akım taşıma kapasiteside değişiyor. Boru içindeki tek damar kablo ile toprakta döşeli kablo arasında çok fark var.
Yüksük sıkma penseniz var mı?Arkadaşlar bugün ucuz bulduğum için 6 lık NYAF çok telli kablo satın aldım. Bunu B-32A sigortaya nasıl bağlamam en doğrusu olur? kablo ucuna yüksük takılıyormuş sanırım. takılması gereken yüksüğün resmini atabilir misiniz.
yüksük sıkma pensem yok, normal pense ile sıkarım, olur muYüksük sıkma penseniz var mı?
45343 eklentisine bak
Pensenin arka çenelerini kullanın.yüksük sıkma pensem yok, normal pense ile sıkarım, olur mu