3 adet Plc problemi

merhabad0st

Yeni Üye
dönem sonu teslim etmem gereken plc sorularım var, çözümleri için yardımcı olur musunuz

IMG_20260115_192142.jpg

IMG_20260115_192259.jpg

3. sorudan hiç bi şey anlamadım. diğer iki soruda yardımcı olabilirim fakat önce sizin çabalamanız gerekir.

aslında bu bir grup ödevi, kısaca araştırın öğrenin yapın diyorlar, böyle saçma bir durum içersindeyiz.

3. soru
buton - motor A - motor B var.

butona ilk basışta motor A 25 dakika sabit çalışıyor. 2-3-4-5-6 basışlarda gene motor A çalışıyor. (150 dakika doluyor) 7. basışta artık aynı süreci motor B geçiriyor ve 6 defa (150 dakika) çalışmadan sonra sıra gene motor A'ya geçiyor.

Son düzenleme:
Hocam, emeğinize sağlık bizde bu adamın sorularını pek anlamayadık, 2 sorunun çözümünü yapabilirseniz sevinirim hem de konuya bakacak diğer insanlar için öğretici bir içerik burda bulunmuş olur.

prensip olarak öğrenci ödevlerinin tamamını yapmıyorum. çözüm için çalışıp, çaba sarfedecekseniz sonuna kadar yardımcı olmaya çalışırım. 3. soruyu da halledebiliriz. hatta şöyle bi başlangıçta yapalım:

Ekler

• 3 mtr dngd clstrm1.png
    3 mtr dngd clstrm1.png
    40.2 KB · Görüntüleme: 8

Forum istatistikleri

Konular
8,803
Üyeler
3,529
Son üye
muratbal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back