senaymihcin
Yeni Üye
,,,
Son düzenleme:
Ya da birisi hanim efendinin kiligina girip rezil etmeye calisiyor olabilir abi? Bilemedim.Talep bir tek bana mı fena halde absürt geldi acaba?
Hakikaten oyle ama, halk arasinda bu tabirin hos karsilandigi bir yer zor. Kullanimi baya bir degismis. MKE nin faabrikasinda calisan isciler icin, hey amaleler in maasi yattimi diye bir cumle kurmak sanirim imkansiz olurdu.Amele, işçi demektir.
Bu da zeten yanlis dusunmedigimin acik delilidir.Size iyi geyik muhabetleri dilerim bu platformun bu amaçla kullanıldığını gördüğüm için daha fazla vaktinizi almayayım. Siz takılmaya devam edin.
Buna galatlaşma denir. Bizler halk olarak doğrusunu kullanabiliriz...Hakikaten oyle ama, halk arasinda bu tabirin hos karsilandigi bir yer zor. Kullanimi baya bir degismis. MKE nin faabrikasinda calisan isciler icin, hey amaleler in maasi yattimi diye bir cumle kurmak sanirim imkansiz olurdu.
Bunu demeyeydin iyidi abi,Ayrıca konun ilk halini ve içeriğini görmedim ama
Gereksiz gordugunuz yerde bunu dile getirmis olsaniz, ya paylasan hakikaten dusunmedigini gorup duzeltebilir, ya da size anlamadiginiz seyi izah edebilirdi.Örneğin gereksiz gereksiz bir sürü video görüyorum,
Mesajin degismemis halini paylasip insanlarin goruslerine sunamiyor musun abi?Valla ben de eleman deyince, firmanın bir elemanı diye düşünüyorum. Bunun bir aşağılama olarak yorumlanmasını da ilk defa duyuyorum.
Mesajin degismemis halini paylasip insanlarin goruslerine sunamiyor musun abi?
Sanirim baslik bu sekildeydic# bilen elemanlarin dikkatine
Icerigi paylasir misin lutfen abi