taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,821 12 Ağustos 2025 #21 Hani WIFI bağlantının DNS server ayarı gitti desek, o zaman DNS hiçbir programda çalışmazdı. Ama bütün programlar DNS çözümlemesi yapabiliyor, sadece Edge yapamıyor.
Hani WIFI bağlantının DNS server ayarı gitti desek, o zaman DNS hiçbir programda çalışmazdı. Ama bütün programlar DNS çözümlemesi yapabiliyor, sadece Edge yapamıyor.
Mikro Step Kıdemli Üye Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 8,045 12 Ağustos 2025 #22 Gene ayni sorun basladi. Bu sorundan sonra Chrome denedim o da aynisini yapti. Firefox u default tarayici yaptim. Bunlarla mi ugrasacagim.
Gene ayni sorun basladi. Bu sorundan sonra Chrome denedim o da aynisini yapti. Firefox u default tarayici yaptim. Bunlarla mi ugrasacagim.
Ç çaycı Aktif Üye Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 475 13 Ağustos 2025 #23 taydin dedi ki: Windows işletim sistemi kendisini yavaş yavaş bozar. Desktopa format atma zamanı gelmiş Genişletmek için tıklayın... sfc /scannow çözebilir
taydin dedi ki: Windows işletim sistemi kendisini yavaş yavaş bozar. Desktopa format atma zamanı gelmiş Genişletmek için tıklayın... sfc /scannow çözebilir
deleted Aktif Üye Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 2,133 5 Ekim 2025 #24 Bende firefox ile giremiyorum. Beyaz sayfa çıkıyor. Operanın kendi vpnsi ile açmak zorunda kalıyorum.
Bende firefox ile giremiyorum. Beyaz sayfa çıkıyor. Operanın kendi vpnsi ile açmak zorunda kalıyorum.