Free ofis programları tam bir çöp.
Ne makrolar doğru düzgün çalışıyor, ne nüanslar.
Öğrenciler için freeler ok olabilir ama benim gibi makro kullanan, office ile büyük dosyalar çalışan adamlar için freeler kullanışsız.
Ben uzun süre 2019 kulllandım. O da böyle ucuz key iledi. Sonra win geçenlerde güncellenirken office de güncellenmiş key patladı 5 sene sonra.
Sonrasında 2024 çıktığını gördüm, geçen satışa çıkmış lisanslar, 400TL'ye lisans aldım office 2024. Mis gibi de kullanıyorum. Site ismi veremiyorum lakin en ucuzunu almanızı öneririm. Hepsi aynı resmin laciverti. Türkiyeden almıştım ben.
Tek olay şu, güncellemeleri kapatın. Bu lisanslar belli süre sonra patlıyor güncellemeler alınırken.
Bunun için de aşağıdaki videodakini uygulayın.
İşin sırrı da şu sanırım, bu toplu lisansları büyük kurumsal şirketler alıyor 1000'lik 2000'lik paketler. Oradan da bir şekilde dışarı sızıyor. Büyük ihtimalle bana verilen key, sonunda işletme tarafından kullanılmaya başlandı. Güncelleme alınınca da attı beni microsoft.
Bu arada bence Microsoft bu key işini zaten biliyor, ev kullanıcıları için ses etmiyor zira onun için asıl müşteri kurumsallar, bizler devede tüyüz.
Aynı şeyi win10 varken yapmıştım o zaman 25-30TL idi. Anakarta bir yazdı, win11 de şimdi lisanslı misss...