Ağaç şerit testere elde bilenir mi?

Kasnak redüksiyon ile de yapılır, ama çok geniş aralıkta, minimal tork kaybı ile devir ayarı yapan motor sürücü olunca diğer çözümlerin üzerinde çok durmadım.

Aşağıda da bir Türk ustası çok güzel özgün çarprazlama aparatı yapmış, demosunu yapıyor, ama işin en önemli kısmı, nasıl satın alınacağını yazmamış :katil2:

telefon ve mail bırakmış, türkiye'nin her yerine kargolarım demiş. daha ne desin!...:neo1:

telefon ve mail bırakmış, türkiye'nin her yerine kargolarım demiş. daha ne desin!...:neo1:

Demek dedektif gibi adam olmak lazım senin gibi ... Benim dikkatimi çekmedi, yorumların hepsi de "bana lazım nereden alacağız" diye yalvarıyor :katil2:

Diş yamultma pensesi geldi. Çin malı olduğu halinden belli oluyor ama iş görecek gibi.

1722247716131.jpeg

Sari rengi iyiydi, ormanlik alanda dusursunler sonra da unutsunlar, bi daha alsinlar taktigi var. Ya da agac kesen adam yesil i seviyor demiste olabilirler :gulus2:

Forum istatistikleri

Konular
7,234
Üyeler
2,923
Son üye
birisim

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back