Evet. Ben OSS marka clone uc aldim C210.Bir şey soracağım. T210 kolu, C210 o kola takılan uç mu oluyor?
Peki çok vade farkı oluyor mu?
1 kol, 1 uç gibi duruyor.Şimdi T420 ile ilgili son sorum.
En uygun fiyat ertelgsm de. Linkteki ürünün içeriği nedir? Ben tam anlayamadım.
1 istasyon
1 stand
3 kol
1 uç mu?
Yoksa 1 kol, 1 uç mu?
Aixun T420 Ä°stasyonlu Havya (1 Adet Aixun C210 Uç Ä°le ) Güvenli AlıÅveriÅ, Aynı Gün Kargo
Aixun T420 Ä°stasyonlu Havya (1 Adet Aixun C210 Uç Ä°le ) Güvenli AlıÅveriÅ, Aynı Gün Kargowww.ertelgsm.com
Peki hangi kargoyla gönderiyor?
Su ana kadar toplam 4 kargo geldi 2 yurtici 2 mng seklinde oldu.Peki hangi kargoyla gönderiyor?
O zaman biraz daha aklını çeleyim 1300W !!!Abi T420 yi garantiledim de şimdi de Volta sayesinde Aixun'un sıcak havası göz kırpıyor. Yanına eklesem mi diye kaşınıyorum şuan.
Sadece K tipi mi çıkıyor? O zaman alıken yanına uçta eklemek lazım dimi? Ben sivri uca alışığım.Ben emayteknikten aldim. T210 ,T115 ve T245 cikti icinden. Bu üç sap icin de K tipi uc cikti.
Quick daha iyi değil mi ?O zaman biraz daha aklını çeleyim 1300W !!!
Sugon 8620DX 1300W Sıcak Hava İstasyonu
Bu sıcak hava istasyonu, elektronik bileşenlerin lehimlenmesi, bileşenlerin sökülmesi, cep telefonu onarımları ve daha birçok endüstriyel ve ev kullanımı için idealdir.kizilelmateknik.com
30235 eklentisine bak
Evet ama fiyat olarak da daha iyi Bu onun yarı fiyatından daha ucuz. Tabii performans ne kadar fark ediyor bilmiyoruz.Quick daha iyi değil mi ?
1000W olanıyla değil 1300W olanıyla benim dediğim.Quick 861DW Sıcak Hava İstasyonu 1000W
Quick 861DW Sıcak Hava İstasyonu 1000W, profesyonel lehimleme ve elektronik üretim uygulamaları için özel olarak tasarlanmış yüksek performanslı bir sıcak hava istasyonudur.kizilelmateknik.com