Balta uç denedin mi. Balta uçlarıda küçük. Yani bana göre eski normal havya ucu kadar balta ucu var. C115'e onu taktım. Arada kullanıyorum.@Gokrtl Ekim gibi tek kollu olan C210 modelinden almıştım abi.
Uç lazım ama üstündeki fazla gereksiz küçük telefon tamir etmediğimi düşünürsek.
Bir de ilerleyen zamanda bakacağım basit bir sorunu var umarım bulması da basit olur.
Fişte takılı olarak kapalı halde bırakırsam rastgele bazen 0.5 sn lik şimşek gibi ekran ya da bence düğmesi yanıp sönüyor.
Bir yerde bir kaçak olabilir.
Abi havyayı elime alıp karta götürene kadar ısınıyor ya, onun verdiği zevk pahabiçilemez.@Gokrtl yeni çift silindirli havyan ile devrelerin montajı çok keyifli olmuştur
Balta denemedim ama yabancılarda falan görüyorum çok kullanan var.Balta uç denedin mi. Balta uçlarıda küçük. Yani bana göre eski normal havya ucu kadar balta ucu var. C115'e onu taktım. Arada kullanıyorum.
Aixunda tak kullan şeklinde.Cihazdaki farklı uçlar için kalibrasyon gibi bir şey var mı? Yoksa uçlar tak kullan şeklinde mi? @Sercan Orjinal JBC'de durum nasıl?
T12 hakkolarda o sistem var doğru hatırlıyorsam. Ksger gibi ürünlerde takılan ucu menüden seçip kalibrasyon ekleyebiliyorsun.Cihazdaki farklı uçlar için kalibrasyon gibi bir şey var mı? Yoksa uçlar tak kullan şeklinde mi? @Sercan Orjinal JBC'de durum nasıl?
Hakko değil de kendin yap bir istasyonda T12 kullanıyorum. Klon uçlar arasında ciddi termokupl farkları oluyor ve kalibrasyon gerekiyor. Elimdeki 3 farklı kaynaktan alınmış uç birbirini tutmuyor. Ama JBC uçlarda bu sorun yok anlaşılan.T12 hakkolarda o sistem var doğru hatırlıyorsam. Ksger gibi ürünlerde takılan ucu menüden seçip kalibrasyon ekleyebiliyorsun.
T210'u kullanıyorum. T115'i de SMD direnç filan sökerken ikinci kol olarak kullanıyorum. T245'i kutuya attım. Ne zaman ihtiyacım olur bilmiyorum.En çok kullandığın kol t245 mi t210 mu ? @Gokrtl
Gökhan abi T245 demediği için kocaman bir ohhh çekiyorum.T210'u kullanıyorum. T115'i de SMD direnç filan sökerken ikinci kol olarak kullanıyorum. T245'i kutuya attım. Ne zaman ihtiyacım olur bilmiyorum.
JAB marka var bende. Özellikle seçmedim. Yanlış göndermişlerdi iade etmedim. Sabit 350 derecede kullanıyorum. Şimdiye kadar ucuna bir şey olmadı. Başka marka da test etmediğim için bu iyidir yada kötüdür diyemem açıkçası. Nerede ucuzsa oradan al. Ben Havyayı alırken yanına eklediğim için emay teknikten almıştım. Belki başka bir yerde daha ucuzdur.@Gokrtl 210 havya ucunu nereden alayım? Kullandığından memnunsan marka tavsiye eder misin?
Ben de C210'dan vazgeçtim. c245'in de ince uçları ufak malzemeleri lehimlemede yeterince iyi değil mi? Ama ısınma süresi biraz daha uzun, lehimleyen ucun büyüklüğü yüzünden. Elimdeki projeyi tamamlayıp sonra 210'a da uydursam daha mantıklı olacak.@semih_s yanlış yazdığımı fark ettim. Bendeki JAB değil, GVM diye bir markaymış.