Amper

kanbozlu

Üye
Merhaba saygı değer ustalarım bu resimde gördüğünüz şarj adaptörü nün amperi nasıl yükseltilir.

Ekler

• 16857094921765494299002440363626.jpg
    16857094921765494299002440363626.jpg
    321 KB · Görüntüleme: 144
Devre tasarımının değişmesi gerekir. Daha büyük SMPS trafosu, daha yüksek kapasiteli köprü diyot, doğrultucu, MOSFET gerekir. PWM kontroller in çalışma noktası ve feedback devresi de değiştirilmesi gerekir. Öğrenmek için yapıyorsan değer tabi, ama yeni adaptör parası vermemek için yapıyorsan, para tasarrufu yapmayacağın kesin.

O zaman önce cihazı açıp devre şemasını çıkar. Bunun için KiCad kullanabilirsin. Bunun dışında devrenin çalışmasını gözlemlemek için bir osiloskop edin. Diğer temel elektronik ekipmanlarının (multimetre, havya, el aletler vs) olduğunu varsayıyorum. Osiloskop tavsiyesi konusunda önce forumdaki mesajları arattır ve oku. Gerekirse soru sor.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,003
Üyeler
3,191
Son üye
iclal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back