tekerlek davlunmabızını sök abi mutlaka oralarda bi yerde su tahliye yeri vardır.Arabanın içinde kurutucu çalıştıracağım, ama uzatmak kabloyu getirip kapıyı kapatınca kablo baya eziliyor. Başka bir yerden içeri kablo sokulabilir mi? Mesela havalandırmadan vs ...
bizim arabada alıyor sanrufdan sanrufu komple sök abi sağda ve solda su kanalları olur oralara iyice hava tut açılsın kanal tıkanıyor diye alıyor içeriArabanın sunroof'u iyi kapanmıyor herhalde, tepeden su sızmış içeri koltuklar ve etraf ıslak. Kurutucu makinam var, ama bunların verimli çalışması için ortamın tam kapalı olması lazım. Neyse, kapıyı tam kapatmadan sadece bastırarak dün gece çalıştırdım kurutucuyu. 1 litre falan su biriktirmiş ama kapı panelinde hafif nemli bir yer hala var.
Sunroof contasında bir sorun var herhalde. Kompresör ile iyice temizledim ve kapattım. Bakalım tekrar su alırsa artık servise götüreceğim.
direklerden teker davlunbazına iniyordur veya klima tahliyesine paralleniyordur başka gidecek yeri yok.Kanal göremedim ama tekrar açıp bakayım bakalım. Kanallar suyu nereye tahliye ediyor? Yandaki sütunların içine mi?
her sanrufda o kanal vardır 2022 model araçlarda dahi oluyor çünkü mutlaka o sanruf içeri su alıyor ama asıl amaç aracın kullanım alanına o suyu sızdırmamak bunuda kanal ile atıyorlar.Evet kanal tıkanıklığından olabilir gerçekten. İçeri şarıl şarıl su akmıyor, sadece sızıntı var. Herhalde uzun süre oradaki su duruyor tahliye olacağına.
Tamamen kapalı olunca içeride biriken buhar nemlenmeye sebebiyet veriyor
O zaman camın aralık kalan kısmını bantlayın öyle deneyin koli bantı iş görür bence
Neden kurutucu çalıştırıyorsun?