İstersen benim çıkmaları göndereyim abi içlerinden kapasite testi yapar iyi durumda olanları kullanırsın.
Elimde çok sayıda INR model pil var abi ama durumlarını ben kullanacağım zaman test ediyorum o yüzden fikir sahibi değilim.Şarjlı vidalamada iyi tork lazım Ahmet o yüzden çıkma pil ile olmaz.
Birde öğrenme/tecrübe etme kısmı var abi.Aradaki fiyat farkı yarı yarıya olsaydı içime sinmese de ben de kendim toplayıp kullanırdım. Ama pil sitesi reklamına bakıyorum, bunların pil özellikleri okunmuyor bile. İdda ettiği kapasiteyi bile sunmaya bilir. Toplamaya kalksan piller 1050 TL artı nikel tel alacaksın falan, punta işi var. 1300 TL ye bisey kalmadı
Aradaki fiyat farkı yarı yarıya olsaydı içime sinmese de ben de kendim toplayıp kullanırdım. Ama pil sitesi reklamına bakıyorum, bunların pil özellikleri okunmuyor bile. İdda ettiği kapasiteyi bile sunmaya bilir. Toplamaya kalksan piller 1050 TL artı nikel tel alacaksın falan, punta işi var. 1300 TL ye bisey kalmadı
Ben para az çıksın diye teklif yaptım ama 0 pil kullanmak istedi Timur abi.
Eğer bms uyuz çıkarsa birde o kutuya yüksek akım kaldırabilecek bir bms sığdırması gerekecek o kısımı izlemek güzel olur.
Aliexpress yada bangood sitelerinde bulabilirsinizPeki 4 pili birleştiren kare şeklinde punta var mı bildiğiniz bir yerde?
Abi senin masanın müdavimi hep orada her kadrajda çıkıyor.
eğer sıfır alacaksak şehrimizde bir pil satıcısı buluyoruz ve flamanlı araba ampülü alıyoruz yanımıza alırken ampül ile test ediyoruz yüksek güçlerde kullanacaksak 5 dakika boyunca ampülü bağlaylıp bekliyoruz lambanın parlaıklığında aşırı bir değişim yoksa pili orjinal olarak düşünebilirizBen oldum olası piyasada Sony, Panasonic, LG adı altında satılan pillere güvenemedim. Yani bu pillerin orjinalliğini anlamanın bir yolu yok bildiğim kadarıyla. Tek kriterimiz fiyatı oluyor. Bunlar satıyorsa orjinaldir diye güveneceğimiz bir satıcı var mı acaba?
Peki pil satıcıları buna izin veriyor mu? Bana sanki pek yanaşmazlar gibi geliyor.eğer sıfır alacaksak şehrimizde bir pil satıcısı buluyoruz ve flamanlı araba ampülü alıyoruz yanımıza alırken ampül ile test ediyoruz yüksek güçlerde kullanacaksak 5 dakika boyunca ampülü bağlaylıp bekliyoruz lambanın parlaıklığında aşırı bir değişim yoksa pili orjinal olarak düşünebiliriz
burda ufak bir pazarlık yapacaksın eğer pillerin dayanırsa denediklerimi alır giderim diye net tavır koyacaksın malına güvenip güvenmeme devreye giriyor burada zaten bunu yaptırmaya yanaşmayandan pek alışveriş yapılabileceğini sanmıyorum.Peki pil satıcıları buna izin veriyor mu? Bana sanki pek yanaşmazlar gibi geliyor.