Bu hayvan tepki tanıma aleti.Bunu farklı amaçlı proje yapılabilir mi?

IMG_2210.JPG
IMG_2209.JPG
IMG_2211.JPG

burada hareket algılayacak birşey yok. bu sanırım fotokapan kısmı. başka bir sensörden gelen bilgi ile flash patlatıyor ve fotoğraf çekiyor.
ortadaki kıvrık tüp flash tüpü yanındaki büyük kond. ise 350 volt flash kondansatörü.

Cihaz biraz feleğin çemberinden geçmiş gözüküyor. Solda iki tane buck ya da boost converter devresi gözüküyor. Oradan incelemeye başlayabilirsiniz mikro kontrolcüye dalmak yerine. Ama yukarıda arkadaşların söylediği gibi bu sadece cihazın flash kısmı büyük ihtimal. Yani tek başına birşey ifade etmeyebilir. Hatta fiş ile başka bir karttan besleme alıyor herhalde.

Son düzenleme:
yok bu cihazlar hiç el değmemiş herhalde çiflik işi bırakınca atıl kalmış.Şu önyargınızdan kurtulun oradan bakmakla ne alaka feleğin çemberinden geçmiş üzerindeki koruma solventi duruyor ben foto çekmek için temizledim.Çok bilmişlik yapmayın bence foto dan hemen teşhis epey teknolojiksiniz

yok bu cihazlar hiç el değmemiş herhalde çiflik işi bırakınca atıl kalmış.Şu önyargınızdan kurtulun oradan bakmakla ne alaka feleğin çemberinden geçmiş üzerindeki koruma solventi duruyor ben foto çekmek için temizledim.Çok bilmişlik yapmayın bence foto dan hemen teşhis epey teknolojiksiniz
Peki güzel ustam. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Kolay gelsin.

Sürü yönetimi, sağım istasyonlarında yüksek kaliteli bir inek kimliklendirme sisteminin kullanılmasını gerektirir. Karusel sağım odanız varsa, SCR IDU 210 inek kimliklendirme anteni doğrudan hayvanın başının üzerine yerleştirilir ve inek kendi bölümündeyken tanıma işlemi gerçekleşir.
Balık sırtı ve paralel sağım odalarında ise SCR IDU 210 her sağım istasyonuna kurulur.
SCR IDU 210 inek kimliklendirme sisteminin çalışması istikrarlıdır ve her sağım istasyonu için ayrıdır. Bu, sağım sürecindeki ineğin durumunu hızlı bir şekilde takip etmenizi sağlar.
Sağım sırasında inek ve bilgisayar arasında bilgi alışverişi yapılır, çünkü tohumlama seçimi sağımdan sonra yapılır.
Kızgınlık, fiziksel ve fizyolojik özellikler - kalp atışı, solunum, çiğneme hareketi - ile belirlenir.
Sitedeki görsel, gerçek üründen farklı olabilir.

Sürü yönetimi, sağım istasyonlarında yüksek kaliteli bir inek kimliklendirme sisteminin kullanılmasını gerektirir. Karusel sağım odanız varsa, SCR IDU 210 inek kimliklendirme anteni doğrudan hayvanın başının üzerine yerleştirilir ve inek kendi bölümündeyken tanıma işlemi gerçekleşir.
Balık sırtı ve paralel sağım odalarında ise SCR IDU 210 her sağım istasyonuna kurulur.
SCR IDU 210 inek kimliklendirme sisteminin çalışması istikrarlıdır ve her sağım istasyonu için ayrıdır. Bu, sağım sürecindeki ineğin durumunu hızlı bir şekilde takip etmenizi sağlar.
Sağım sırasında inek ve bilgisayar arasında bilgi alışverişi yapılır, çünkü tohumlama seçimi sağımdan sonra yapılır.
Kızgınlık, fiziksel ve fizyolojik özellikler - kalp atışı, solunum, çiğneme hareketi - ile belirlenir.
Sitedeki görsel, gerçek üründen farklı olabilir.
Kartin arka yuzunu de gormek lazim. Tahminimce radar sensor var.

Kartin vidalarini sok bir de karti arka yuzden fotografla.
arka yüzü boş kulak küpeleriyle çalıştığını okudum

O zaman kart uzerinde RFID yada benzeri bir sistemi okuyacak malzeme gorunmuyor. Orda 2 tane pinheader var. Bu kartin ustune takilanm minik bir kart daha olabilir mi?

Belki de bu cihazdaki o kart sokulmustur. Baska bir cihaz daha yok mu bir de onun icine bakin.

Çevrimiçi personel

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,059
Üyeler
3,211
Son üye
mgumus1806

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back