Bu saati bu fiyat yapan nedir?

@Gokrtl sandığın kadar uğraşmadım, toplasan 20 saniye kadar almıştır tüm işlem. :)
Ama sende gollük pas attın:katil1:
O zaman itiraf ediyorum. Senin kadar bile hesaplamadım. Bir saate baktım, birde bilgisayarın saatine baktım. O an ilk aklıma gelen 19dk idi.
Yazdım foruma geçtim. Belki hesaplasam 21 di yada 17 idi. Hatta kendi kendime de dedim ki şimdi biri çıkar bunu hesaplar. :katil2:

yazılanlar mehmet y. yılmaz'ın bi gazete yazısını aklıma getirdi. 10-15 yıl olmuştur. yazıyı bulamadım mealen anlatmaya çalışacağım.

yazar amerika'ya gittinde new york metrosuna biniyor ipad'li gençlerin fazlalığı dikkatini çekiyor. birinci jenerasyon ipad'lerin piyasaya sunulduğu zamana denk geliyor olmalı. en çok da burberry ipad kılıflı (çanta) bi gence gözü takılıyor. sonrasında merak edip bu dizaynır markanın ilgili ürününü araştırıyor ve ipad'ten daha pahalı olduğunu görüyor. kılıfın korunandan daha değerli olmasını hiç rasyonel bulmadığını dile getiriyordu.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,106
Üyeler
3,231
Son üye
emrah85

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back