Heves desek daha doğru olur. Doğru teşhisBence buna yatırım denilemez. Heves desek daha doğru olur. Eğer kendini sıkıntıya sokmadan alabiliyorsa bence mantıklı da. Evimizde ne kadar çeşitli cihaz olursa o kadar fazla bilgi ediniriz. Ha cihaz olmadan da bilgi edinile bilir o ayrı. Ama imkan varsa bende alma taraftarıyım. Elektroniğe olan hevesimizi de canlı tutar bu tür şeyler. Ayrıca en kötü ihtimalle elektroniği bırakıyorum dese 3-5 kuruş düşüğüne bile satılabilecek cihazlar. İnsan bazen yatırım olarak bile düşünmüyor değil.
Cihazları geçtim komponentler bile neredeyse yatırım yapılacak seviyede.
Bir kaç yıl önce 25tl ye aldığım 2N3055 ler şu sıralar 200tl civarında. 4 tane satsam 700tl kâr görünüyor. Düşün zamanında yatırım amaçlı adetli almış olsam belkide şimdi satıp bir scop alabilirdim.
Sedat abi bak taydin in termal cozunurluk limitini anladik.Yüksek çözünürlüklü termal kamerayı ne yapacaksın yav? Geçen baktım 4k termal kamera da çıkmış. Ne yapacağız yani, süper lig maçını termal olarak mı seyredeceğiz? 22 tane sarı renkli yaratık koşturuyor
Senin aldığın yeter de artar @sedat
Biz Ümit Milli oynuyoruz, @taydin abi Süper Kupa yada Olimpiyatlarda oynuyor. Elindeki cihazlardan sadece arızalananları biliyoruz ki fiyat soran kaç tane arkadaşı kalp krizi sebebiyle kaybettiknası yani önerdikleri onda yokmu şimdi. Timurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yandım anammmmmmmmm
Sedat abi bak bu taydin in ne kadar tehlikeli oldugunun ispatidirBiz Ümit Milli oynuyoruz, @taydin abi Süper Kupa yada Olimpiyatlarda oynuyor. Elindeki cihazlardan sadece arızalananları biliyoruz ki fiyat soran kaç tane arkadaşı kalp krizi sebebiyle kaybettik
Yok abi ne kizmasi, bence acaip egleniyo orda, kizsa deletedsedat felan yazar senin rumuzTimur umarım bu şakalarımıza kızmıyorsundur.
Ben elektroniğe ilk başladığımda bike yapmadım onu. Direk LM1875 amfi yapmaya girişmiştim.Ben BC547 ile flip flop devresi yapmıştım.
Ben elektroniğe ilk başladığımda DIN 45500 standardına göre STK lı amfi, servo tip deck teyp, preamfi, ekolayzer, ve hoparlör sistemi yapmıştım.Ben elektroniğe ilk başladığımda bike yapmadım onu. Direk LM1875 amfi yapmaya girişmiştim.
Ne kadar geçmiş olursa olsun. Hatırlaması kolay olurBen elektroniğe ilk başladığımda DIN 45500 standardına göre STK lı amfi, servo tip deck teyp, preami, ekolayzer, ve hoparlör sistemi yapmıştım.
Deck sistemini kutulara koyup üst üste oalcak şekilde tabi,decklerin üstüne de yazılar yazmıştım ve çalıştırmıştım.
Çook eskiden ama
Aradan uzun yıllar geçtiği için kafada bir şey kalmadı, şimdi yeniden emekleme dönemine girdim.