Ben yakında değilim ki. Sivastayım. Elimde olsa dönmeyeceğim.@Gokrtl sıra sende. Yakında olan sen varsın
Ben yakında değilim ki. Sivastayım. Elimde olsa dönmeyeceğim.@Gokrtl sıra sende. Yakında olan sen varsın
@Gokrtl abi deplasman bu kadar sevilmez. Antalya sensiz üzülür. Birkaç gün dinlen geri gel memlekete.Ben yakında değilim ki. Sivastayım. Elimde olsa dönmeyeceğim.
34350 eklentisine bak
34349 eklentisine bak
34348 eklentisine bak
Bu deplasman sayılmaz ya. Anavatan burası.@Gokrtl abi deplasman bu kadar sevilmez. Antalya sensiz üzülür. Birkaç gün dinlen geri gel memlekete.
34347 eklentisine bak
@serkan_48 bugün atelyemi ziyaret etti. 2 saate yakın muhabbet ettik. Vakit nasıl geçti anlamadım. Vakit ayırıp uğradığı için teşekkür eder, tekrar beklerim.
Ben yakında değilim ki. Sivastayım. Elimde olsa dönmeyeceğim.
34350 eklentisine bak
34349 eklentisine bak
34348 eklentisine bak
Asfalt agliyo resmenGökhan bulmuşsun anavatanı dönme. Buralar yanıyor. Şu resimlere baktıkça bile için ferahladı. Burada gece yatmak bile işkence.
34358 eklentisine bak
Asfalt agliyo resmen
Gökhan bulmuşsun anavatanı dönme. Buralar yanıyor. Şu resimlere baktıkça bile için ferahladı. Burada gece yatmak bile işkence.
34358 eklentisine bak
Kisa kollulara gecemedik, battaniye kullaniyoruz, klimalar kapali . Yine Hindistan da secim sandigi basinda sicaktan olenlere bakinca durumunuz iyi sayilir simdilik abi Saka maka ne olacak halimiz bende merak ediyorumAsfaltlar eridi burada. Sizin oralarda durumlar nasıl?
Gaziantep Islahiye de, gecen depremden sonraki yaz, sicaklik 56 derece gosterirken denedim, yok pismiyo kesinlikleAsfaltta yumurta pişirme videosu iyi olur
Buraya geleceğim gün de çok sıcaktı. Az kasın ishal oluyordum. Son anda kurtuldum. Dikkat edin.Gökhan bulmuşsun anavatanı dönme. Buralar yanıyor. Şu resimlere baktıkça bile için ferahladı. Burada gece yatmak bile işkence.
34358 eklentisine bak
Orası hem araba garajı hemde rahmetli dedemin hobi olarak kullandığı marangoz atölyesi.Soldaki sarı bina da memleketteki atölye mi yoksa?