Ahmet
S38>S85
Ben şefim ile her sorunu çözmeye oturduğumda yeni bir aydınlanma yaşıyorum böyle giderse 2kw ışık verir hale geleceğim.@Ahmet, C, C++ "öğrenme" işi 1 haftalık konu değil midir? Değildir sanırım.
Gerisi kütüphane ve tecrübe oluyor. Benim anladığım bu. Tecrübe de spesifik bir alanda proje geliştirme ile olabilir sanırım. Atmel, PIC, STM uzmanlığı ? gibi. Üretici firmanın verdiği örneklerden yola çıkarak asıl projeyi yapabiliriz. Başka bir yöntem bilmiyorum. Firma kendi ürünü kullanılsın diye örnek yayınlar. Yayınlamalıdır.
Ben profesyonel hayata geçtiğimde 3 gün kadar ücretli C dersi almıştım Ufkum açıldı. Okullarda böyle bir ders hiç görmedim. Olsa da dinlemezdik sanırım.
Sonraki yıllarda yetecek kadar C kullandım fazla bir işim olmadı. Asıl işim değildi.
Uzman değilim. Uzman tavsiyelerini memnuniyetle dikkate alırım. Embedded C proje ve kütüphanelerin bolca bulunduğu siteleri paylaşabilirsiniz.
Kendisi gelene kadar ben cevaplayayım. Kullanılan MCU için C++ derleyici varsa C++ kullanılır. C kullanmaya çalışılmaz. Taş devrine dönüş olur. Bazı MCU lar için C++ derleyicisi yoktur. Sadece C olarak tırmalarız. Ucuz etin yahnisidir.
dil öğrenmek bir süreçtir, kimisi için 1 hafta kimisi için 1 ömür