Teşekkürler abiHayırlı olsun
Ona baktım da 10w olduğu için bakıra herhangi bir müdahale şansı yok gibi duruyor. Bakırı siyaha boyayıp denemeyi planlıyorum ama bir tur.Videoda güzelce anlatmış. Kendi deneyimlerini de paylaşırsan çok faydalı olur. Ben lazer cihaz dendiği anda nasıl PCB üretilir diye düşünüyorum. Acaba bu cihazla boya kazım yöntemi ile sağlıklı PCB üretmek mümkün olabilir mi?
Benim ender 3 s1 plus'a 10w lazer kafa takıp aynen bu sonuca ulaşmıştım. Gücü az tutup 2 sefer geçmek bu sorunu engelliyor mu?İkincisi ise gücü fazla abartmak yolu bozmasa bile yanan boyanın bir kısmı tekrar daha sert ve saydam şekilde geri yapışıyor. Çözelti etki etmiyor bu durumda.
Otomatik ayarlıyor mu bilmiyorum ama menüde filan yok öyle bir ayar.kafa lazer yüksekliğini her geçişte ayarlayabiliyor mu ? bunu yapabilirse çok daha rahat keser. çünkü odak noktası kesilmemiş alanda olacak diğer türlü dağınık bir odak ile kesmeye uğraşıyor.
Senin probleminde benimki gibi sanırım.20-25 tur geçtim üzerinden. Kısa kenarları kesti, uzun kenarlar hala bir kaç tur istiyor.
Yapay zekaya göre 10w'ın çokda zorlanmadan kesebilmesi lazım pleksiyi. Her halde ben bir yerde hata yapıyorum.
43258 eklentisine bak
43257 eklentisine bak