Creative A200( MF0355) 2+1 ses sistemi giriş bağlantısı

iki kanallı kırmızı ve sarı kablolardan dış kısımları boşta kaldı diğerlerini lehimledim. cihaz çalıştı çok kısık ve bol uğultu ve cızırtılı ses aldım.
Yazimi okumamissin. Dis kisimlari gnd ye baglayacaksin diye yazdim
Baglamazsan ugultulu ses gelir
 
Pardon hocam atlamışım o kısmı. hemen bağlantıyı yaptım ve cihaz bozmadan önceki hale geri döndü. şimdi bozma sebebime geleyim Bass, sağ sol kolona oranla biraz yüksek ve rahatsız edici. bu durumu yanlış bağlantıya bağlayıp tamir etmeye girişmiştim.
 
Pardon hocam atlamışım o kısmı. hemen bağlantıyı yaptım ve cihaz bozmadan önceki hale geri döndü. şimdi bozma sebebime geleyim Bass, sağ sol kolona oranla biraz yüksek ve rahatsız edici. bu durumu yanlış bağlantıya bağlayıp tamir etmeye girişmiştim.
Aslinda bunu sana daha once soyleyecektim. Konuyu bize bildirmeden once ugrastin mi diye? Yanlis baglantida entegre bozulma ihtimali cok yuksek. Sadece bass da sorun varsa bas soketini cikar bassiz yoluna devam et. Eger illa bass da olsun diuorsan diger konuda entegre ismini verdim. Basi besleyen entegreyi degistirebilirsin
Iyi geceler kolay gelsin.
 
Cihaz bana gelince bu sorunla geldi hocam. ben az daha kurcalayacağım. bası biraz zayıflatabilirsem iyi olurdu. yardımlarınız için çok teşekkürler iyi geceler.
 
IMG_20210614_232012.jpg

ÖNEMLİ NOT: Buradaki tartışmaları takip etmeden doğrudan bağlantı şekline bakmak için aşağıdaki konuya bakabilirsiniz





Ustalar merhabalar. Başlıkta modelini belirttiğim ses sisteminin 2 adet hoparlörü yok ve bir hoparlörünün çıkışından anfiye gelen soketi var. Bu soket de yok sadece anfi var. Aşağıdaki resimde var. Ben buna 2 adet hoparlör ekleyeceğim ama bu sokette bazı bağlantıları değiştirmem lazım. Bu modelle uğraşan var mı? Tecrübeleri paylaşırsa sevinirim.
IMG_20210614_232012.jpg
 
Merhabalar,
Konuyu tekrar hortlatıyorum ama bir sorum olacaktı. Creative A220 MF0400 2+1 ses sitemim var. Sağ hoparlörün içindeki potansım bozuldu ve devre dışı bırakmak istiyorum. potansı aradan çıkarıp kabloları direk birbirine bağlayarak ses sitemim çalışır mı? Bağlayacak olsam nasıl bağlantı yapmam gerekir?
 

Ekler

  • WhatsApp Görsel 2022-10-29 saat 13.41.10.jpg
    WhatsApp Görsel 2022-10-29 saat 13.41.10.jpg
    95.6 KB · Görüntüleme: 113

Forum istatistikleri

Konular
5,833
Mesajlar
99,511
Üyeler
2,479
Son üye
yiyehuoxing32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top