Ahmet
Kıdemli Üye
abi garibanın 3d çizimini nerden buldun ben hiçbir yerde 3d görüntüsünü bulamadım.
abi garibanın 3d çizimini nerden buldun ben hiçbir yerde 3d görüntüsünü bulamadım.
3d görüntüleme bende yapıyoprum ama bulduğum her pico için kütüpahnede 3d görüntüsü yok sadece ayak izi çıkıyor 3d görüntülemede.
Picoyu haricen eklemen gerekiyor. Bir yerde anlatımı vardı. Şimdi iş başı yapmak üzereyim.3d görüntüleme bende yapıyoprum ama bulduğum her pico için kütüpahnede 3d görüntüsü yok sadece ayak izi çıkıyor 3d görüntülemede.
ben easyEDA kullanıyorum ama bana o dosyası gösterirsen easyEDA için altium,kiCAD ve eagle'de kullanılan çizilen herşeyi kurabiliyorsun biraz uğraşarak.Picoyu haricen eklemen gerekiyor. Bir yerde anlatımı vardı. Şimdi iş başı yapmak üzereyim.
İlerleyen saatlerde bulur atarım.
ben easyEDA kullanıyorum ama bana o dosyası gösterirsen easyEDA için altium,kiCAD ve eagle'de kullanılan çizilen herşeyi kurabiliyorsun biraz uğraşarak.
Efsane olmuş
inat etmenin anlamı olmadığını kiCAD kurmam gerektiğini anladım![]()
GitHub - ncarandini/KiCad-RP-Pico: A simple repository of files needed to add a 3D footprint of the Raspberry Pi Pico board to KiCad.
A simple repository of files needed to add a 3D footprint of the Raspberry Pi Pico board to KiCad. - GitHub - ncarandini/KiCad-RP-Pico: A simple repository of files needed to add a 3D footprint of ...github.com
Nasıl Eklendiğinin Anlatımı
![]()
KiCad-RP-Pico/Install instructions.md at main · ncarandini/KiCad-RP-Pico
A simple repository of files needed to add a 3D footprint of the Raspberry Pi Pico board to KiCad. - KiCad-RP-Pico/Install instructions.md at main · ncarandini/KiCad-RP-Picogithub.com
Bana göre çok kötü.Efsane olmuş![]()
abi bakarken aklıma geldi bu saatden sonra dönüşü zor olur ama keşke usb bağlantı noktasını kartın dış yüzeyine bakacak şekilde koysaydın belki müdahale gerekirse takman daha kolay olurdu.
Abi düşündüm de kutuda yer yok pek. Parça parça sağa sola sıkıştıracağıma yekten bir yere monte ederim diye düşündüm. Bir de öyle parça parça yapınca kablolamak gerekiyor. Kablo işini sevmiyorum.Güç kaynağı kartı, mikroişlemci kartı, sekonder anahtarlayıcı kartları ayrı ayrı yaparsan daha iyi olur bence.
Picoyu canımız isteyince çıkarabiliyoruz. Ben anakart üzerinde işlemci programlamayı sevmiyorum.abi bakarken aklıma geldi bu saatden sonra dönüşü zor olur ama keşke usb bağlantı noktasını kartın dış yüzeyine bakacak şekilde koysaydın belki müdahale gerekirse takman daha kolay olurdu.
ben sandım ki picyou yüzey montaj yapacaksın dişi-erkek header ile montaj yapacaksan sorun yok.Picoyu canımız isteyince çıkarabiliyoruz. Ben anakart üzerinde işlemci programlamayı sevmiyorum.