Devlet hastanesi doktorları ne kadar uzman?

Eleştirirken de genel olarak;
- Önce iğne kendinize, çuvaldız başakasına batırılır
- Sistemik sorunlar çeşitli bahaneler ve fanatizm ile görmezden gelinip tüm suç kişiler üzerinde aranmaz. Durumlar, konjektürlerine göre eleştirilir.

Böyle yapılmazsa ne olur? Hiç bir şey çözülmez, ömür boyu eleştirip sızlanmaya devam edilir durulur...

Dış güçlere, MOSSAD'a, CIA'e filan bağlamamız yakındır :D :D

Çok güzel demişim :) başkaca söze gerek yok bence.
 
Merhaba,
Konu doktor arkadaşlardan açılmış sonradan da konu diş hekimlerine gelmiş. Arkadaşlar o güzel insanlar beyaz atlara binip gittiler. Bizlerde gitmek üzereyiz. ben 69 mezunu diş hekimiyim yaş oldu 76. son 8-9 senedir sağlık nedenleri ile mesleği yapamıyorum. Diş problemi olan arkadaşlara önerim şudur. Güvendiğiniz bir dostunuzun gittiği memnun kaldığı diş hekiminin muayenehanesine gidin. Özel muayenehanecilik sorumluluk isteyen bir çalışma şeklidir. Herkes muayenehane açmak istemez. Açanlar da cesaretli ve sorumlu kişilerdir. Ücretler her ne kadar çok gibi gelse de ödeme kolaylığı gösterirler. Zaten çok arkadaşlar da TDB nin asgari ücretini uygulamaktadırlar. Sağlıklı günler dilerim.
 
Belirli dönemlerde belirli sıkıntılar, krizler yaşanabilir bunlar geçici rejimdir, geçici rejimler üzerinden genelleme zaten hiç olmaz :)
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,833
Mesajlar
99,484
Üyeler
2,478
Son üye
TA3CD

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top