Disk Partition/Disk Clon Programı

Endorfin35+

Kayıtsız Üye
Ücretsiz pratik bir program...

1622104993030.png

@Endorfin35+ açtığı başlığa ek olarak;
Denemek isteyenler için,

Aomei disk partition free sürüm ÜCRETSİZ, ücretli sürümlere gerek kalmadan bir çok işlem gerçekleştirilebiliyor.
TÜRKÇE dil seçeneği de var.
Tavsiye ederim.

Ben en son kullandığım da "ghost" vardı.
Ne programdı be. 10 tane diski bağlayıp çatır çatır imaj atıyordum. 1 saat te 10 tane pc ye işletim sitemi yüklemiş oluyordum :)

Ben en son kullandığım da "ghost" vardı.
Ne programdı be. 10 tane diski bağlayıp çatır çatır imaj atıyordum. 1 saat te 10 tane pc ye işletim sitemi yüklemiş oluyordum :)
Efsaneler ölmezler
Sadece isim değiştirirler.
Halen ( dos versiyonu ) hiren's boot bellek içinde var bende
Ama tümünü gazoz eden bir program varken ( DV ile 20sn de format atıyorsunuz) eskileri yad etmek, ayıp olur.

Efsaneler ölmezler
Sadece isim değiştirirler.
Halen ( dos versiyonu ) hiren's boot bellek içinde var bende
Ama tümünü gazoz eden bir program varken ( DV ile 20sn de format atıyorsunuz) eskileri yad etmek, ayıp olur.
Bende saklıyorum 4-5 çeşit sürümünü. Ama tabi daha hızlı ve göncellerini kullanmak mantıklı.

Ücretsiz pratik bir program...

10754 eklentisine bak

Bu programı ben de kullanıyorum. Hatta bir ara bir gün için ücretsiz tam sürüm lisansı dağıttılar bende denk gelip aldım. Buna rağmen ücretsiz sürümünü kullanıyorum. Ücretsiz sürümü normal bir kullanım için fazlası ile iş görüyor.

Ghost veya acronis gibi programlarla imajı 10 dakika da yüklersiniz. Her iki programda hiren's boot un içinde dos versiyonları mevcuttur. Ben flash bellekte kullanıyorum. Sizler de kullanacaksanız, hiren's in 9,5 9,7 arasındaki sürümlerini indirip kullanın.
Bir de bizim bilgisayar formatörleri kullanıyordu, Adını unuttum. Bir laboratuvardaki tüm bilgisayarlara ağ üzerinden aynı anda format atıyorlardı.

Windows üzerinde çalışan bir program var ki çok hızlıdır. Windows görüntüsünü yükleyen bu program drive Vaccine dir.
DeepFreeze bilirsiniz. Bu program onun benzeri Ama siz ne zaman isterseniz o zaman kullanırsınız. Bilgisayarınız açılırken home tuşuna sürekli basar ve DV ekranına şifreniz ile girersiniz. (Şifreyi unutmak tehlikelidir O yüzden basit bir şifre seçin) Yani özetle açılmayan bir bilgisayarı bile 5 saniyede sürücüleri ve üzerindeki tüm programları ile yüklersiniz. Bir zaman makinesi gibi ilk güne 5sn de ışınlanır.
İsterseniz haftada bir, isterseniz 3 yıl sonra kullanır ve Drive Vaccine ile en yavaş makinede 20sn de format atarsınız.
Kişisel bilgisayarlar içindir. Kullanımı ustalık ya da yeni hard disk gerektirir.

Ghost veya acronis gibi programlarla imajı 10 dakika da yüklersiniz. Her iki programda hiren's boot un içinde dos versiyonları mevcuttur. Ben flash bellekte kullanıyorum. Sizler de kullanacaksanız, hiren's in 9,5 9,7 arasındaki sürümlerini indirip kullanın.
Bir de bizim bilgisayar formatörleri kullanıyordu, Adını unuttum. Bir laboratuvardaki tüm bilgisayarlara ağ üzerinden aynı anda format atıyorlardı.

Windows üzerinde çalışan bir program var ki çok hızlıdır. Windows görüntüsünü yükleyen bu program drive Vaccine dir.
DeepFreeze bilirsiniz. Bu program onun benzeri Ama siz ne zaman isterseniz o zaman kullanırsınız. Bilgisayarınız açılırken home tuşuna sürekli basar ve DV ekranına şifreniz ile girersiniz. (Şifreyi unutmak tehlikelidir O yüzden basit bir şifre seçin) Yani özetle açılmayan bir bilgisayarı bile 5 saniyede sürücüleri ve üzerindeki tüm programları ile yüklersiniz. Bir zaman makinesi gibi ilk güne 5sn de ışınlanır.
İsterseniz haftada bir, isterseniz 3 yıl sonra kullanır ve Drive Vaccine ile en yavaş makinede 20sn de format atarsınız.
Kişisel bilgisayarlar içindir. Kullanımı ustalık ya da yeni hard disk gerektirir.
Ücretli mi?

Hiren s bedava, hele flash belleğe yazarsanız nefis. İçinde Norton ve acronisin tüm programlarının dos versiyonu, partition magic, kullanıcı şifresi çözme kırma vs. var. Kısacası bu flash bellek boot'tan çalışıyor.
Gelelim format meselesine.

Drive Vaccine her versiyonu ücretli. Win 7 için kolay bulunur.
Win10 için çok arayan buluyor.

3 arkadaşım kullandı. 2 si açılış şifresini unuttu. Ben hatırlamasaydım, bir harddisk satın almışlardı. (Bu millete hayret ediyorum sanki bilgisayarlarını mossaD ele geçirecekmiş gibi şifre diziyorlar)
Temiz Yeni format atılmış sürücüler yüklenmiş Windows üzerine DV kuruyorsunuz. Ne zaman bilgisayar yavaşladı ya da virüs yedi. Sonra Giriyorsunuz şifre-enter basıyorsunuz formatı.

Ben yıllardır kendi bilgisayarıma ya da arkadaşlarımın, bilgisayarlarına format atarım. Bu amaçla değişik programlarda kullandım. (Ghost un *.gho yedeği virüs kapar."örn kido virüsü" ... Acronis'in *.tib yedeği boyut hatası verir. Tecrübe ile sabittir)

Drive Vaccine den bireysel PC de daha iyisine, hızlısına ve virüse dayanıklısına, (format sırasın da dosya ve CD, flash bellek istemez) rastlamadım. İster Windows ekranından, ister boot açılıştan, şifrenizi giriyorsunuz ve 20sn de ilk güne dönüyor.

Sisteme getirdiği boyut tahminen 50 megabayt geçmiyor. (Halbuki acronis ya da Norton ghost, birkaç GB'lık imaj dosyasına ve zamana ihtiyaç duyar.)Yani imaj yok. Bu program, Ne zaman istersen o zaman DeepFreez olayı.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
7,666
Üyeler
3,096
Son üye
elektronikcisayılır

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back