NCV görmüyor. Tespit eden aletler var. Nokta atışı yapmam lazım. Tahmini kırım yapamam.Ölçü aletinin NCV kademesi görmüyorsa, yaklaşık yeri neresi ise kırım yapılır..
Yok abi 139c degörmüyor 622e de görmüyor. Daha kuvvetli bir şey lazım.Senin Ut139C nin NCV kafemesinde o prizi algılayabilmesi lazım.
Hat ta, Kablo da enerji yoksa, algılanmaya bilir.Senin Ut139C nin NCV kafemesinde o prizi algılayabilmesi lazım.

evet, zaten xray olan bir şeyin kolay kolay son kullanıcıya satılabileceğini düşünmüyorum. tonla sertifikası cartı curtu vardır, xray tüpü falan lazım onun için...XRAY dediğin, özel bir gazı onbinlerce volt ile uyararak elde edilmiyor mu yav? 12V ile çalışan bir cihaza nasıl koyarlar bunu? Ben bir çeşit kapasitif yöntem kullanıyor diye düşünüyordum hep.
tabii ki xray değil. xray zaten yansıma ile çalışamıyor arkada bir panel-sensör daha olması gerekir.XRAY dediğin, özel bir gazı onbinlerce volt ile uyararak elde edilmiyor mu yav? 12V ile çalışan bir cihaza nasıl koyarlar bunu? Ben bir çeşit kapasitif yöntem kullanıyor diye düşünüyordum hep.
Abi ben Gökhan Gökhan.Bosch D-TECT200C tavsiye ederim. Birkaç ayda bir iş çıkıyor buna atölyede ve alternatif bir çözümü yok.