Panonun yeri doğru, masanın yeri yanlış abi. Bir elektronikçinin alanı o duvardan ibaret olamaz. Zamanla o odayı komple sarar bu iş ben sana diyimBen olsam o el aletlerinin asılı olduğu panoyu yan duvara bağlardım ve şu anda bulunduğu yere raflar koyardım. İleride alacağın test ve ölçüm cihazlarının doğrudan gözünün önünde, rafların üzerinde olması lazım.
Evet aslında yan duvara alabilirim. Ya da yan duvara iki tane duvar rafı da koyabilirim belki.Ben olsam o el aletlerinin asılı olduğu panoyu yan duvara bağlardım ve şu anda bulunduğu yere raflar koyardım. İleride alacağın test ve ölçüm cihazlarının doğrudan gözünün önünde, rafların üzerinde olması lazım.
Evet matı bile küçük almıştım o yüzden Ufak başlayım dedim.Panonun yeri doğru, masanın yeri yanlış abi. Bir elektronikçinin alanı o duvardan ibaret olamaz. Zamanla o odayı komple sarar bu iş ben sana diyim
Evet aslında yan duvara alabilirim. Ya da yan duvara iki tane duvar rafı da koyabilirim belki.
Aslında panonun birini yan duvara düşünmüştüm. 60x26'lık bir raf yerine koyabilirim. Ya da panonun altına bir raf mantıklı olur mu?Test ve ölçüm cihazı yan duvara olmaz yav. Osiloskop ile ölçüm yaparken sürekli sağa mı bakacaksın? Boyun fıtığı olmak için kesin bir yöntem
Güzel olmuş.Ben el aletleri için masanın altına geniş bir çekmece yaptım, duvara asılı bir el aletim yok.
11689 eklentisine bak
Abi ben de bir sürü alet edavatla çatal bıçak tabak takımlarının kutusunun içinde dolapların içindeki atölyemde proje yapmaya çalışıyorum. İndir, çıkar çok zevkli.Panonun yeri doğru, masanın yeri yanlış abi. Bir elektronikçinin alanı o duvardan ibaret olamaz. Zamanla o odayı komple sarar bu iş ben sana diyim
Abi ben de bir sürü alet edavatla çatal bıçak tabak takımlarının kutusunun içinde dolapların içindeki atölyemde proje yapmaya çalışıyorum. İndir, çıkar çok zevkli.
Bazı örnek ürünler.
Elektronikçi Çalışma Masası
www.uytuns.com.tr
Abi fiyatları ecik bahalı.
Ancak yaptığı işlerden para kazanabilen kişiler için pahalı da sayılmaz.
Ayrıca bağımsız aparat ve özel paneller de temin edilebiliyordu sanırım. Haliyle raflar da ..
Bu mavi gözlü mat nerde ne diye satılıyor?Burasıda benim mütevazi tezgahım Tavsiyelere açığım.