Forumda takılma, uzun sürede yüklenme gibi sorun yaşayanlar var mı?

Forum acikken bazen tarayici cok fazla RAM kullanmaya basliyor. Zenforo kulanan diger sitelerde deneme yaptim, boyle bir hafiza sizintisi olmadi. Forumdaki eklentilerden biri ya da bir kisisellestirme secenegi neden oluyor sanirim.

Edge normal kullanimimda 4 GB kadar RAM kullanirken bu tasma yasandiginda 16 GB RAM'in tamami doluyor.
Sorunu cozdum. Sorun Forum kaynakli degil ama ilginc bir sekilde Forum'la iliskili.

UDL Client isimli bir eklenti var. Youtube vb den video indirmenizi sagliyor. Arkada bilgi calip calmadigini bilemem ama sistem kaynaklari konusunda hoyrat degil. Normalde GPU - CPU - RAM'i falan somurup mining vb yapan bir eklenti degil yani.

Bu eklenti aktifken Forum sayfasini acarsam eklenti bozuluyor. CPU kullanimi %90'i asiyor, RAM kullanimi 1.5 GB'den 4 GB'nin uzerine cikiyor bir anda. Beklersem 16 GB doluyor zamanla. Bu her zaman olmuyor ama. Forumla alip veremedigi nedir bilmiyorum ama boyle bir arkadas bu da. :D

Bug report ticket actim. site linkini verdim. Ugrasirlar mi bilmem. Belki Xenforo ile ilgili benzer sikayet geldiyse bakarlar ama pek umidim yok. Genelde isimi gorup kapattigim bir eklenti ama acik kalirsa boyle bir soruna yol aciyor.
 
Biraz once Forum 1 dakika kadar tepki vermedi. 4'teki backup ekrani geldi.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,885
Mesajlar
100,424
Üyeler
2,493
Son üye
cym247

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top