Fotric TD2 Ses Kamerası

ckocagil

Aktif Üye
Güzel ürüne benziyor. Basit ve düşük maliyetli görünen bir tasarımı var. Profesyoneller için fiyatı uçuk değil, hobiciler için ise ucuz klonlarının çıkacağını umuyorum.

Ne zaman gelecek bilmiyorum ama Shahriar incelediğinde arkadaşıma bu kameradan sipariş ettim, geleceği zaman ödemesini yapıp alacağız, yolcu beraberinde getirecek.

Bence çok güzel bir cihaz. Birçok kullanım alanı olacaktır. Özellikle SMPS, UPS gibi devrelerde çızırtıların filan nereden geldiğini pat diye gösterir diye düşünüyorum.

O pcbnin klonu çok rahat yapılabilmeli. Alt tarafı MEMS mikrofonlar ve işlemci var. Zor kısmı yazılımı olacak ama Signal Path videosunda makaleyi de gösteriyor, yani sıfırdan araştırma yapılmayacak. Telefona aparat olarak takılır, USB ile telefona veri aktarır. Bir kişi şu projeyi yapsa herkes kullanır. Maliyet çok düşük.

Forum istatistikleri

Konular
8,604
Üyeler
3,422
Son üye
razonizm

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back