O zaman da bunlardan anlayacak ve para verecek hedef kitle küçülecek@devreci çinlinin sattığı en dipteki ile rekabet etmek imkansız. Bununla beraber işlevselliğin maliyeti o kadar yüksek değil. Smps yönetim işini doğrudan veya dolaylı olarak mcuya verdikten sonra sağlanacak işlevsellikle rekabetçi olunablir.
Mesela switch'li ve potansiyometreli bir tig pedalının malzeme maliyeti herhalde 250 lirayı geçmez. Ama pedalla kullanılabilen bir tig çok daha yüksek fiyatq alıcı bulabiliyor.
Mig için de gaz kontrolü, süre sayacı, tel beslemesi için uzunluk sayacı, menü tasarımı vb. ile beraber 100 bilemedin 200 satır kodla hallolur.
Emsal donanım maliyeti ile tercih sebebi olacak fonksiyonlar...
Sarım sayısına göre .. amper okuyan diyotların yanındaki 220r direnç değiştirilerek kullanılabilir.ee19 yerine CT25 kullanılsa nasıl olur
DT830 var uni-t var, fluke var, brymen var...Siz düşünmüşseniz çinli çoktan yapıp satıyor demektir.
İki link bırakıyorum, biri 20 diğeri 25$. Haydi hayırlı traşlar
5700W elektrikli kaynak makinesi paslanmaz çelik ev yüksek güç elektrik kaynak çift kullanımlı endüstriyel dereceli fabrika doÄrudan satıŠ- AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
C ve C++ biliyorsun dünyanın her yerinde remote olarak iş bulabilirsin.Kodlara açıklama satırları ekledim.
@Taçsız Kral Pele bize böyle bir ülke bıraktınız, parçalar türkiyede üretilse biz de o fiyatlarda yaparız.
sen 78 yaşındasın sana göre kolay , alıyorsun tansiyon haplarını saat 19 da yatmaya gidiyorsun ,bizim sonumuz ne olacak
Ya çiftçilikle uğraşıp marabalık yapacağız yada afganlar gibi şalvarı takıp çamurların içinde kalıp, kaynak filan yaparız, o sırada afganlar iş adamı olurlar heralde.