Geleneksel olmayan bulusma

Ağustos başında İzmir'de yeni açılan Acıbadem Hastanesi'nde hekim olan bir arkadaşıma ziyarete gittim. Haftaiçi ve sabah saati olduğu için görüşemeyeceğimizi zaten biliyordum; benim de bekleme şansım yoktu. Sadece oradan @Endorfin35+ 'i arayabildim. Gerçi o da 10 dakika yakınıma geldiğinde uğrayamamıştı. Biraz intikam gibi oldu ama gönüller bir olsun artık. :yerlereyat1:

ancak resim çekinmeyi unuttuk. Elimiz boş dönüyoruz. Ama sohbet dolu idi. Yemek içinde teşekkürler

Resme karşıyım. Hep @fide yüzünden. Şişkosun falan yazmış psikolojimi bozdu. :D
Neyse şaka bir yana afiyet olsun. Her zaman beklerim.

Sadece oradan @Endorfin35+ 'i arayabildim. Gerçi o da 10 dakika yakınıma geldiğinde uğrayamamıştı. Biraz intikam gibi oldu ama gönüller bir olsun artık. :yerlereyat1:
Şimdi bu konuda çok güzel malzeme var ama ne desem aynısını kendime de söylemiş olurum. :D

Gönüller bir. O konuda sıkıntı yok. Birgün denk getiririz...

Resme karşıyım. Hep @fide yüzünden. Şişkosun falan yazmış psikolojimi bozdu. :D
Neyse şaka bir yana afiyet olsun. Her zaman beklerim.
Abi artık ben de resim çektirmeye karşı olmaya başladım. Fit durumdan göbekliye transfer olmak üzereyim :pillowfight1: :pillowfight1: :pillowfight1: :pillowfight1:

Forum istatistikleri

Konular
7,397
Üyeler
3,001
Son üye
lityumsan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back