Geleneksel olmayan bulusma

Geleneksel olmayan buluşmamızda bir yenisini daha katmış bulunuyoruz. Değerli @Endorfin35+ ile birlikte güzel sohbetler ettik.

ancak resim çekinmeyi unuttuk. Elimiz boş dönüyoruz. Ama sohbet dolu idi. Yemek içinde teşekkürler @Endorfin35+

17248369227213026863616061321072.jpg

Ağustos başında İzmir'de yeni açılan Acıbadem Hastanesi'nde hekim olan bir arkadaşıma ziyarete gittim. Haftaiçi ve sabah saati olduğu için görüşemeyeceğimizi zaten biliyordum; benim de bekleme şansım yoktu. Sadece oradan @Endorfin35+ 'i arayabildim. Gerçi o da 10 dakika yakınıma geldiğinde uğrayamamıştı. Biraz intikam gibi oldu ama gönüller bir olsun artık. :yerlereyat1:

ancak resim çekinmeyi unuttuk. Elimiz boş dönüyoruz. Ama sohbet dolu idi. Yemek içinde teşekkürler

Resme karşıyım. Hep @fide yüzünden. Şişkosun falan yazmış psikolojimi bozdu. :D
Neyse şaka bir yana afiyet olsun. Her zaman beklerim.

Sadece oradan @Endorfin35+ 'i arayabildim. Gerçi o da 10 dakika yakınıma geldiğinde uğrayamamıştı. Biraz intikam gibi oldu ama gönüller bir olsun artık. :yerlereyat1:
Şimdi bu konuda çok güzel malzeme var ama ne desem aynısını kendime de söylemiş olurum. :D

Gönüller bir. O konuda sıkıntı yok. Birgün denk getiririz...

Abi artık ben de resim çektirmeye karşı olmaya başladım. Fit durumdan göbekliye transfer olmak üzereyim :pillowfight1: :pillowfight1: :pillowfight1: :pillowfight1:

Şimdi bu konuda çok güzel malzeme var ama ne desem aynısını kendime de söylemiş olurum. :D

Gönüller bir. O konuda sıkıntı yok. Birgün denk getiririz...
"Body yapmış gibisin." dersek psikolojin bozulmaz. :)

Forum istatistikleri

Konular
8,874
Üyeler
3,563
Son üye
Synthbeyi

Son kaynaklar

Back