Geleneksel olmayan bulusma

serkan_48

Kıdemli Üye
Bu gün güzel bir buluşma yaptık. Bol bol kulaklarınızı cinlattik.

@Endorfin35+ ile beraber İzmir sahilinde koyu sohbet yanında çay. Neler neler konuştuk. Konuştuklarımız bizde. :katil1: Hiç merak etmeyin.

20210821_113612.jpg

Simdilik geleneksel olmayan ikinci buluşmayı gerçekleştirdik. Guzelmi güzel geçti. Sohbet şahane birde yemek yedik.

Bana lazer cihazlari gösterdi. Orda caktirmadim ama dibim düştü. :katil1: :tamam1:tamam1keşke benimde olsa dedim yani. Birde hatıra kalem üzerine yazı yazdı sagolsun. Resmini ekleyecektim arabada kaldı. Yarin eklerim artık bu saatte dışarı çıkartmayın beni.

@Endorfin35+

20211202_115055.jpg

Kibar adamlar, canimiz cekmesin diye yemek fotosuyla gelmemisler :ok1:

@Gokrtl ıda alıp arabaya İzmir e gelecektik bu gün izin günüydü ama malesef akşam dönecek kadar kısa değildi iş.

Başka zamana inşallah. Onunla kısa süreli @fide nin yanına gideceğiz. Gökhan önümüzdeki pazartesi aksilik olmazsa müsaitmisin?

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,124
Üyeler
3,237
Son üye
YsnCnc

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back