Hazır havya ucunu gözden çıkarmışken kendimce eski haline getiren bir yöntem buldum. Şarjlı sprial vardı asla ucu aşındırmadan hafif hafif üsteki oluşan katmanı aldım eski performansına kovuştu

sonuçta iş uç almaya gitmişti gözden çıkartılan parça için risk almaya değerdi şuan sorun yok wellerden sonrada Class zd70-da 130w kalem havya aldım şuan üç tane faal havyam oldu.
130w kalem havyayı duyunca benim gibi havalara uçarsanız hevesiniz kursağınızda kalabilir.
Havyı direkt olarak fişe takarsanız hızlı ısınma tuşuna basmazsanız 20w olarak çalışıyor.
Fişe takıp elektrik alır almaz basar bırakırsanız 130w olarak çalışıyor gerekli hızlı ısınmayı sağladıktan sonra 130w dan 40w a düşerek çalışıyor.
yani havya direk olarak 130w olarak çalışmıyor maximum performansı 130w normal çalışması 40w bunu ben demiyorum kullanma klavuzunda yazıyor. Kurşunsuz lehimlerde denedim olduça başarılı. Amatör olarak iş görür ama profesyonel kullanıma uygun olur mu bilmiyorum. böyle kararsız bir havya alacağıma 60w sabit kalem alsaydım düşüncesi hep aklımın köşesinde.
Hoşuma giden başka bir güzel yanı ise rezinstans kısmını komple kaplayan metal koruma kapağı var. Kullanımdan sonra takında sağa sola teması engelliyor. veya taşıma sırasında ucun zarar görmesinide engelliyor.
Not:ZD70-da nın kötü bir yanını görmedim, satıcının belkide tam bilgi vermemesinden kaynaklı yaşadığım olumsuz deneyim ürüne bakış açımıda etkiliyor olabilir.
Ben de daha önce böyle kararsız kaldım, biraz da bu tür teknolojik aletlere heves ederken alternatifler arıyorum. Ama başka bir konuda da son zamanlarda dikkatimi çeken bir şey oldu. Eğlenceli ve heyecanlı bir aktivite arayışındaysanız, zaman zaman online oyunlar da iyi bir seçenek olabiliyor. Hatta
https://1win-bet-turkey.com/ gibi platformlarda şansınızı deneyebilirsiniz, benim favorim. Farklı seçenekler ve heyecanlı atmosferleri ile vakit geçirmek için çok keyifli.