Hamur sorusu

0xyit

Aktif Üye
Katılım
6 Nisan 2025
Mesajlar
197
Mayasiz hamur yaptik. sadece un ve su, bunu pisirdigin zaman fiziksel sekilde degistirmis oluyorsun hamuru, suyunu buharlastiriyorsun, e peki ekmegi neden parcalayip oguttugumuzde tekrar un olmuyor?
 
sadece suyunu buharlaştırmadın, pişirdin.

düşük ısıda kurutma fırınında sadece suyunu buharlaştırsan ve çıkan katı maddeyi öğütsen una çok yakın bir toz elde edersin. gene de unun içindeki glutenin suda çözünerek tüm karışıma yayılması nedeniyle tam olarak un gibi olmaz.
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,806
Mesajlar
129,505
Üyeler
3,144
Son üye
çeto00

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back
Top