Evet AAtech bazı Siglent ürünlerinin (osiloskop ve sinyal jeneratörü) kopyası olarak geliyor. Güç kaynağı ürünlerini bilmiyorum.

Örnek:

33605 eklentisine bak 33606 eklentisine bak

33607 eklentisine bak33608 eklentisine bak

33610 eklentisine bak

Daha önce de konusu geçmişti:
Çok teşekkür ederim, Siglent ile birebir aynı mı? Uygun fiyata bulursam Siglent yerine almamı tavsiye eder misiniz?

RJ45' i sürekli çakmıyorsanız lazım olur diye boşuna almayın derim. Amazon'da Ugreen diye bir markanın her boyda ve istediğiniz kablodan yapılmış ethernet kabloları mevcut. Bazı modellerinde kablo kulaklık kablosundan biraz daha kalın, kötü bir görüntüye de sebep olmuyor.

Klein tools' un hangi pensesinden bahsediyorsunuz? @gumush

Bende yeni nesil var 20 tane çaktıktan sonra yeni çaktıklarımda bağlantılarda sorun olmaya başladı ama 5 er kez filan üstünden geçince düzeliyor. :D
4-5 ay önce 350 TL ye almıştım. Devamlı kablo çakmayacağım için işimi görüyor.

Son düzenleme:
RJ45' i sürekli çakmıyorsanız lazım olur diye boşuna almayın derim. Amazon'da Ugreen diye bir markanın her boyda ve istediğiniz kablodan yapılmış ethernet kabloları mevcut. Bazı modellerinde kablo kulaklık kablosundan biraz daha kalın, kötü bir görüntüye de sebep olmuyor.

Klein tools' un hangi pensesinden bahsediyorsunuz? @gumush

21 Temmuzda yurtdışından sipariş verdiğim ürün bugün elime ulaştı.

WhatsApp Image 2024-07-29 at 12.46.25.jpeg

WhatsApp Image 2024-07-29 at 12.46.24.jpeg
WhatsApp Image 2024-07-29 at 12.46.23.jpeg

21 Temmuzda yurtdışından sipariş verdiğim ürün bugün elime ulaştı.
Yurt dışından gelen bir ürün için çok kısa sürede gelmiş. Bazen başka şehirden gelen kargomuz yaşadığımız şehrin semtleri arasında 1 hafta kadar dolaşıp elimize öyle ulaşıyor. :)

Güle güle kullanın.

Çok kaliteli görünüyor. Güle güle kullan.

Yurt dışından gelen bir ürün için çok kısa sürede gelmiş. Bazen başka şehirden gelen kargomuz yaşadığımız şehrin semtleri arasında 1 hafta kadar dolaşıp elimize öyle ulaşıyor. :)

Güle güle kullanın.
Abi 2.5 gun du sanirim en hizli aldigim, amazon gondermisti. hemde Amazon.de . cok sasirmistim. DHL getirmisti. Sonra dedim herhalde Turkiye de depoda duruyordu. Ama bildigin paket ustunde Turkiye ile ilgili hic bir ibare de yoktu. Kendi iclerinde bir terane donuyor ama anlamadim gitti.

7000 TL ye urun aliyorsun yurt disindan. ithalat ucreti depozitosu dahil diyor. 150 Euro yu geciyor bu rakam. Gumruk musaviri olmayacak miydi isin icinde? Yav nerde bu gumruk?

Abi 2.5 gun du sanirim en hizli aldigim, amazon gondermisti. hemde Amazon.de . cok sasirmistim. DHL getirmisti. Sonra dedim herhalde Turkiye de depoda duruyordu. Ama bildigin paket ustunde Turkiye ile ilgili hic bir ibare de yoktu. Kendi iclerinde bir terane donuyor ama anlamadim gitti.

7000 TL ye urun aliyorsun yurt disindan. ithalat ucreti depozitosu dahil diyor. 150 Euro yu geciyor bu rakam. Gumruk musaviri olmayacak miydi isin icinde? Yav nerde bu gumruk?
Benzer şeyi bende geçmişte Farnell siparişlerinde yaşamıştım. Cuma sanırım öğlenden sonra farnell.uk den verdiğim siparişler pazartesi sabah elimdeydi.

Zaten Fedex veya UPS ile bir mal gönderilince 2 günde Türkiye'de oluyor. Sonra da bizim gümrükte haftalarca bekliyor. 3 hafta sonra arıyorlar, "malı hemen almazsanız TASİŞ'e devredilecek" "ha bu arada üç hafta da ardiye ücreti ödeyeceksiniz" diye.

Bizde böyle bir gümrük olduktan sonra, kimsenin bize ekonomik operasyon falan çekmesine gerek yok, biz alasını kendimize çekiyoruz. ARGE'nin önündeki en büyük engellerden birisi bizim gümrük.

Benimde yenilenen amatör telsizcilik kartım İstanbul İzmir arası PTT kargo ile kargoya veriliş tarihinden sonra 10 günde elime ulaşmıştı.
Yurtiçi olduğu halde.

Benimde yenilenen amatör telsizcilik kartım İstanbul İzmir arası PTT kargo ile kargoya veriliş tarihinden sonra 10 günde elime ulaşmıştı.
Yurtiçi olduğu halde.
Bu sistematik calisilmadiginin gostergesi. "Herkes beklesin, isi ne" havasinda. Arada eziliyoruz.

Yav sen desenki bu kesinlikle elinize 17 gun sonra ulasacak ben ona gore plan yapabilirim.

Bir is 2 gun sonra da yapilabiliyor, 15 gun sonra da yapilabiliyorsa, ben bu isi yapanlari edepsiz olarak tarif ederim.

Geçen aylarda çok eskiden aldığım saatimin pilini değiştirmek için İzmir deki tanınmış bir saatçiye gittim, eleman saat arkasını açarken penseyi öyle bir kaydırdı ki saatimin arka metal yüzeyinde harita oluştu resmen, içim bir cız etti sonra saat biraz eski olduğu için ve çizik arkada diye çok önemsemedim ama diğer saatlerimden birinde ya da hanımınkilerin birinde olsaydı diye aklıma geldi.

Bende saat pili değiştirmek kayış kısaltma uzatma gibi işlemler için ne zamandır aşağıdaki gibi bir set almayı düşünüyordum, dün aşağıdaki seti sipariş etmiştim bugün geldi.

Fermuarlı çantası ile ürün ev kullanımı için yeterli düzeyde görünüyor.

WhatsApp Image 2024-07-30 at 15.06.49 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-07-30 at 15.06.49.jpeg

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,950
Üyeler
2,822
Son üye
lalemasall

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back