Bende böyle bir set arıyorum link paylaşır mısınız ?
Bende böyle bir set arıyorum link paylaşır mısınız ?
Şöyle bir Maşallah yazısı lazım kamyon önüne yazılan gibi Hayırlı olsun . Kazasız belasız hayırlı çalışmalar.Sıcak hava istasyonu atölyeme dahil oldu ve şimdilik en sağa koydum, atölye düzenimin son hali böyle.
35433 eklentisine bak
Ben komple istasyonu monitörün soluna almayı düşündüm ama mikroskop orada olduğu için çakışacaklar gibi.
Eger sol elini kullaniyorsan bu daha iyi olabilir, mikroskop u da sag tarafa alirsin. Lamba da sol a gidecek tabiBen komple istasyonu monitörün soluna almayı düşündüm ama mikroskop orada olduğu için çakışacaklar gibi.
Kullanım durumlarına göre yerleri sürekli değişir zaten çok kalmaz öyle
Ben olsam elektronik yükün olduğu yere koyardım sıcak havayı. Mevcut hali ile hortum hep yana doğru kasılıyor ve eli yoruyor.
Multimetre ve Elektronik yüke gerek kalmadı sanırımYok doğrudan elektronik yükün yerine. Hortumum masa merkezinden fazla uzaklaşmaması lazım. Böylece hortum hiç kasıntı yapmaz, sadece hava tabancasının ağırlığı olur elinde.
Foto varmı masanın tam hali ilham alırım belkiDogan abi benim kide tam oyle duruyo, cok rahat horumla hic oynamiyorsun havada geziyor,
45 cm kadar yukardaFoto varmı masanın tam hali ilham alırım belki
Multimetre ve Elektronik yüke gerek kalmadı sanırım
Havayı oraya koyarsak onları nereye koyarız peki ?
Sen değilmiydin masada hiç birşey olmasın diyenMultimetreyi de masaya indir, onu sürekli kullanıyor olacaksın.
Bu gunler icin soyledi onuSen değilmiydin masada hiç birşey olmasın diyen