Sen değilmiydin masada hiç birşey olmasın diyen
Kesinlikle oyle abi, gecen 70 ekran tv bozulmus , getirmek istediler, dedim kesinlikle olmazŞaka bir yana masada yer olmaması da kötü yahu
Bir iban, bir adres paylasiyorsun abi, sonra bekliyorsun kamuoyunu gerci kamuoyu birakirsa ne tur vergi uretsem diye dusunmeyi, hic birimizin hic bir seye ihtiyaci kalmadan yasayacaz.Şöyle forum ahalisine bakıyorum da,
Ben bu işleri bıraksam yeridir. Aranızda hint fakiri bi ben varım.
Bi multimetre bi dandik havya birde yaklaşık 30 yıllık lehim pompam var. Üniversitede aldığım lehim teli kaldı az miktar onu kullanıyorum hala.
Yalniz bu aydinlatma cok kotu olmus yav, Dogan abi tezgahin altinin aydinlatmasi yok mu hic? o mercekli lamba yetmez sana, iyice masraf cikartiyoruz bizde.Masa düzenimde bana en mantıklı gelen çözüm bu oldu gibi.
Sıcak havayı en köşeye aldım, Hortumunu raf altından bir kancaya takıp raf tutacağına monte edeceğim böylece nozul stand üstündeyken hortumu çok yer kaplamayacak.
Bu haliyle de çok yer kaplamıyor gerçi, çalışırken masa ortasına kadar rahatça yetiyor hortum boyu, çalışırken rahatsız etmiyor, kasıntı yapmıyor.
35440 eklentisine bak
Led lamba yapabilirsin ama , isigi senin gozune direk gelmemesini bir sekilde saglaman lazim. Onune ince bir paravan, belki baska bir sey.Alt aydınlatma önerisi alabilirim.