Disklerine pek güvenmeyin markasız çıkıyor denilmiş bir kaç yerde, siz diski değiştirdiniz mi?
Diske baktım. Markasını bilmediğim ama specleri gayet iyi bir disk idi. Win11 kurulu geldi.
Ateleyeye inince tekrar bakıp foto paylaşayım.

Ben de 7-8 aydır "GMKTec K8 PLUS" kullanıyorum, galiba burada fide'den görmüştüm. İçindeki 1TB ssd: Crucial P3 Plus SSD (1 TB / CT1000P3PSSD8)

Koaksiyel kablo neden gerekli anlamadım ?

Sinyal jeneratöründen RTL-SDR ye bağlantı yapmıyor muyuz?
şu kablodan bahsediliyor. elinde mevcut olabilir. genelde sinyal jeneratörlerinden en az bir tane çıkar.

1762432583873.png

Mini PC konusunda şöyle bir şey düşündüm.
Aşağıdaki kasa ölçüleri : 294 x 179 x 391 mm (Y x G x U). GMKTec ile kıyaslanamaz tabi boyut olarak.
Boşa çıkan AMD RX6900XT ekran kartımı bu kasada kullanarak, ilave olarak mini itx anakart, ram, nvme, Güç kaynağı ve işlemci ile sistem toplayıp öyle devam edeyim diyorum.

1762510383832.png

Oculink veya usb4 bağlantı ile ekran kartı minipc (beelink, gmktec) bağlanabiliyor. Bi araştırın.

Halihazırda 850W Seasonic Platinum var. RX 6900 XT kullanıyorum, o psu yeter. Ama RX 6900 XT satılınca Psu 1200W + alacağım mecburen, RTX 5090 alacağım çünkü. 5070ti yi mini pc ye takıp 5090 ı da ana kasaya takacağım.

Tabi GMKTec tarzı bir şeye gidersem işler değişir, öyle gibi görünüyor oda da ve rafta yer kalmadı.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,493
Üyeler
3,372
Son üye
murat1557

Son kaynaklar

Son profil mesajları

"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back