@taydin
Rigol yükün firmware versiyonu, üretim tarihi nasıl kontrol ediliyor
Menüleri kurcala ve kendin bul
@taydin
Rigol yükün firmware versiyonu, üretim tarihi nasıl kontrol ediliyor
Menüleri kurcala ve kendin bul
Evet bu seriden alıyorum.
Çok teşekkür ediyorum. Aslında yapılamayacak iş değil de. Odam ile evin sigorta kutusu arasında bir koridor boyu mesafe var. Susta edinmem lazım. Bilemedim şimdi. Hiç yoktan kesin çözüm yolunu öğrendim. Teşekkürler tekrardan.30617 eklentisine bak
Temel elektrik bilgisinden fazlası gereklidir verdiğim şekilde bağlantı için.
Anlatacak olursam kaçak akım rölesi girişinde yaşanan olayları umursamaz yani kaçak akımın üstünden geçmeyen akımdan kaçak akım sorumlu değildir.
Çalıştığınız odaya giden hattı kaçak akım rölesi çıkışından değil girişinden alıp transfer yaparsanız zaten kaçak akımı kendiniz koyacağınız için hiçbir sorun teşkil etmeyecektir.
Kabloyu bırakmayacak kadar sert, koparmayacak kadar yumuşak sıkmak yeterli. Lehime gerek yok.Dupon konnektör yaparken lehimlemeye gerek var mı yoksa sadece sıkmak yeterli mi?
yeni kablo çekmenize gerek yok, hali hazırda var olan çalışma odanıza gelen hattı kaçak akımın girişine verirseniz ana kaçakdan ayırmış olursunuz odanızı.Çok teşekkür ediyorum. Aslında yapılamayacak iş değil de. Odam ile evin sigorta kutusu arasında bir koridor boyu mesafe var. Susta edinmem lazım. Bilemedim şimdi. Hiç yoktan kesin çözüm yolunu öğrendim. Teşekkürler tekrardan.
Doğru çok mantıklı aklıma gelmemişti bu. Nötr ün ayrı olmasına gerek yok değil mi? Birde merak ettiğim birşey var. Misal her akşam yatarken masanin enerjisini kesmek istiyorum ve bunun için masadaki sigortadan enerjiyi kessem bu doğru birşey mi? Sigortalar anahtar gibi kullanılırsa bir sorun olur mu.yeni kablo çekmenize gerek yok, hali hazırda var olan çalışma odanıza gelen hattı kaçak akımın girişine verirseniz ana kaçakdan ayırmış olursunuz odanızı.
Bence sigortadan kesmek pek doğru olmaz mekanik bir ömrü olabilir bir alternatif basit bir zaman rolesi ve kontaktör ile dugmeye bastıktan sonra 3 veya 6 saat vs calisacak bir sistem ile acaba havya yı kapattım mı derdinden de kurtulunabilirDoğru çok mantıklı aklıma gelmemişti bu. Nötr ün ayrı olmasına gerek yok değil mi? Birde merak ettiğim birşey var. Misal her akşam yatarken masanin enerjisini kesmek istiyorum ve bunun için masadaki sigortadan enerjiyi kessem bu doğru birşey mi? Sigortalar anahtar gibi kullanılırsa bir sorun olur mu.
@coder kusura bakmayın hocam sizin konuyu da biraz meşgul ettim
Olmaz sadece sigortanın eskimesini hızlandırırsınSigortalar anahtar gibi kullanılırsa bir sorun olur mu.
Şimdi aklıma geldi yüksek akımlı pako şalterler var onlar da kullanılabilir aç kapa içinBence sigortadan kesmek pek doğru olmaz mekanik bir ömrü olabilir bir alternatif basit bir zaman rolesi ve kontaktör ile dugmeye bastıktan sonra 3 veya 6 saat vs calisacak bir sistem ile acaba havya yı kapattım mı derdinden de kurtulunabilir
Kar konusunda sellektif ürünler var peş peşe bağlamak için ama evin kar rolesinin gecikmeli atacak olaması doğru olmayabilir
Rahat ol, sıkıntı yok.@coder kusura bakmayın hocam sizin konuyu da biraz meşgul ettim
Isıyla daralan makaronda lazim.
Hayır nötrün ayrı olmasına gerek yok ortak nötr devam edebilirsiniz.Doğru çok mantıklı aklıma gelmemişti bu. Nötr ün ayrı olmasına gerek yok değil mi? Birde merak ettiğim birşey var. Misal her akşam yatarken masanin enerjisini kesmek istiyorum ve bunun için masadaki sigortadan enerjiyi kessem bu doğru birşey mi? Sigortalar anahtar gibi kullanılırsa bir sorun olur mu.
@coder kusura bakmayın hocam sizin konuyu da biraz meşgul ettim
İyi tespit, onu önceden almıştım heheIsıyla daralan makaronda lazim.
BAĞLANTI YAPACAĞINIZ SİGORTAYA MUTLAKA KABLO YÜZÜĞÜ TAKIN VE İYİ BİR ŞEKİLDE YÜZÜĞÜ SIKIN