Havya için kafamdaki bütçemi belirttim, sizin öneriniz nedir?neden 20.000 daha iyisi olsa, iyi olmaz mı ?
JBC CD-2BQF İstasyonlu Havya
www.assemshop.com
JBC CD-2SQF İstasyonlu Havya
CD-2SQE İstasyonlu Havya, Jbc Havya, İstasyonlu havya, Jbc istasyonu havya, Jbc, havya, cep telefonu tamir havyasıwww.assemshop.com
Şu ikisi var
Evet abi satici da cok iyi bir abimizdir.
Tanıyorum kendisini.Evet abi satici da cok iyi bir abimizdir.
O parayı kazanmak için kaç tane lehim yapacaksın?20.000 TL ye kadar hangi lehim havya üstasyonunu almam gerek ?
JBC
Weller
Hakko
?
Konuya böyle bakarsak belli bir kalitenin üzerinde hiç bir şey almaya gerek yok, amaç para kazanmak olsaydı böyle kaliteli ekipmanlar almazdım belki.O parayı kazanmak için kaç tane lehim yapacaksın?
Hobi için hiç almam.Konuya böyle bakarsak belli bir kalitenin üzerinde hiç bir şey almaya gerek yok, amaç para kazanmak olsaydı böyle kaliteli ekipmanlar almazdım belki.
Orijinal JBC yi alırsan hiç tereddüt yaşamazsın. 140 W gücü de verir, en ağır PC anakartından bile o MOSFET'i rahatlıkla sökersin.
Ben buralarda yokken, TDS muhendislikte Askin abiyle gorustum 4 veya 5 yil once, kendilerinden nakit alisveris yaptim, urunu Ankara dan aldim. Su ulkede boyle esnaf olmali, esnaf dedigim nadir esnaflardandir. Opuyorum ellerinden Askin abinin.TDS Mühendislik ten aşağıdaki ürünü almak istiyorum, sahte ürün göndermek gibi bir yanlışlık yapacaklarını sanmıyorum
Kendilerinden şimdiye kadar aldığım ürünlerde sattığı ürününün arkasında duran bir esnaf, hatta kendilerinden almadığım bir ürün için bile destek vermişlerdi.Ben buralarda yokken, TDS muhendislikte Askin abiyle gorustum 4 veya 5 yil once, kendilerinden nakit alisveris yaptim, urunu Ankara dan aldim. Su ulkede boyle esnaf olmali, esnaf dedigim nadir esnaflardandir. Opuyorum ellerinden Askin abinin.
Hayirli olsun abi, en iyisini yaptin. Havya soyle yapiyo, yok ucu boyle, yok kenari soyle derdin olmaz iste.Kendilerinden şimdiye kadar aldığım ürünlerde sattığı ürününün arkasında duran bir esnaf, hatta kendilerinden almadığım bir ürün için bile destek vermişlerdi.
JBC CD-2BQF havyayı da TDS Mühendislik ile anlaştık yarın kargoya verilecek.