Hobi projeleri için gerekli malzemeler/bilgiler

İki tane sap takılabilen bir Aixun alabilirsin. @Gokrtl almıştı ondan detayları öğrenebilirsin.

Orijinal JBC yi alırsan hiç tereddüt yaşamazsın. 140 W gücü de verir, en ağır PC anakartından bile o MOSFET'i rahatlıkla sökersin.

Son düzenleme:
TDS Mühendislik ten aşağıdaki ürünü almak istiyorum, sahte ürün göndermek gibi bir yanlışlık yapacaklarını sanmıyorum :)
Ben buralarda yokken, TDS muhendislikte Askin abiyle gorustum 4 veya 5 yil once, kendilerinden nakit alisveris yaptim, urunu Ankara dan aldim. Su ulkede boyle esnaf olmali, esnaf dedigim nadir esnaflardandir. Opuyorum ellerinden Askin abinin. :ok1:

Ben buralarda yokken, TDS muhendislikte Askin abiyle gorustum 4 veya 5 yil once, kendilerinden nakit alisveris yaptim, urunu Ankara dan aldim. Su ulkede boyle esnaf olmali, esnaf dedigim nadir esnaflardandir. Opuyorum ellerinden Askin abinin. :ok1:
Kendilerinden şimdiye kadar aldığım ürünlerde sattığı ürününün arkasında duran bir esnaf, hatta kendilerinden almadığım bir ürün için bile destek vermişlerdi.

JBC CD-2BQF havya için anlaştık yarın kargoya verilecek.

Son düzenleme:
Kendilerinden şimdiye kadar aldığım ürünlerde sattığı ürününün arkasında duran bir esnaf, hatta kendilerinden almadığım bir ürün için bile destek vermişlerdi.

JBC CD-2BQF havyayı da TDS Mühendislik ile anlaştık yarın kargoya verilecek.
Hayirli olsun abi, en iyisini yaptin. Havya soyle yapiyo, yok ucu boyle, yok kenari soyle derdin olmaz iste. :gulus2:

Forum istatistikleri

Konular
9,102
Üyeler
3,687
Son üye
DantelWandis33

Son kaynaklar

Back