Sercan
--
Toprak olmadığını sana hatırlatması için toprak mandallarını da kesebilirsin.
Etiketledim zaten.
Toprak olmadığını sana hatırlatması için toprak mandallarını da kesebilirsin.
Yahu üstadım bir takımın-ölçü aletin olmasın da onun da özlemini çek
Abi sanırım buradan indirdim.@fide aklında bulunsun şöyle güzel bir site var, her türlü işletim sistemi ve birçok eski uygulamayı bulmak mümkün.
WinWorld: Library
WinWorld is an online museum dedicated to providing free and open access to one of the largest archives of abandonware software and information on the web.winworldpc.com
Pot 'lara kontakt cleaner kullanmak gerekebilir.
şöyle sadık bir hurdacım olmadı gittiBu arada UV-A lambayı ben vaktiyle sormuştum bu tarz lamba geliyor mu diye hurdacı sağolsun benim için ayırmış aylardır kenarda bekliyormuş.
Seyyar hurdacılardan mal almaya, siz alıştıracaksınız. Ne aradığınızı bilecek. 4-5 tane hurdacım vardır. Atölye de boşa çıkan hurdaları ücretsiz veririm. Sık alış veriş yapacaksınız. Telefon numaranızı hurdacıya verin. İhtiyacınız olanları söyleyin. Ellerine geçince kapınıza getirirler. Tabii hurda değerinin biraz üstünde, ücreti karşılığı...şöyle sadık bir hurdacım olmadı gitti![]()
Sanayi esnafından Koca Yusuf olarak bilinen sevdiğim bir abim (aslında babamla yaşıt) gittiği hurdalıktan bir anısını anlattı. Kıyma çekme makinesi arıyor ve gittiği hurdalık otel çıkması ürünlerin satıldığı Antalya'nın meşhur Varsak Pazarı.Seyyar hurdacılardan mal almaya, siz alıştıracaksınız. Ne aradığınızı bilecek. 4-5 tane hurdacım vardır. Atölye de boşa çıkan hurdaları ücretsiz veririm. Sık alış veriş yapacaksınız. Telefon numaranızı hurdacıya verin. İhtiyacınız olanları söyleyin. Ellerine geçince kapınıza getirirler. Tabii hurda değerinin biraz üstünde, ücreti karşılığı...
Veya,
Hurdacıların hurdaları sattığı depoya gideceksiniz. Aradığınız malzemenin fiyatı; malzemeye karşı gözlerinizin parlamasıyla alakalıdır.
Hurdacı çok uyanıksa; muhtemelen hurda fiyatına aldığı mala, ikinci el fiyatı çekecektir.
Sıkı pazarlıklar gerekir.
Bazen normal fiyatlara, bazen çok ucuza ürünler düşürülür/alınır.
benimki işin şakası sadece, hurdacılarla düzenli parça alacak kadar işim olmuyor ama arayı iyi tutmak konusunda haklısınız çok ekstrem parçalar da gelebiliyor.Seyyar hurdacılardan mal almaya, siz alıştıracaksınız. Ne aradığınızı bilecek. 4-5 tane hurdacım vardır. Atölye de boşa çıkan hurdaları ücretsiz veririm. Sık alış veriş yapacaksınız. Telefon numaranızı hurdacıya verin. İhtiyacınız olanları söyleyin. Ellerine geçince kapınıza getirirler. Tabii hurda değerinin biraz üstünde, ücreti karşılığı...
Veya,
Hurdacıların hurdaları sattığı depoya gideceksiniz. Aradığınız malzemenin fiyatı; malzemeye karşı gözlerinizin parlamasıyla alakalıdır.
Hurdacı çok uyanıksa; muhtemelen hurda fiyatına aldığı mala, ikinci el fiyatı çekecektir.
Sıkı pazarlıklar gerekir.
Bazen normal fiyatlara, bazen çok ucuza ürünler düşürülür/alınır.