athenas0arrows
Aktif Üye
Kumaş, ahşap, cam(bardaktaki parmak izi özellikle), metal, plastik yüzeylerde kan, ter, idrar vs, parmak izi ve dokunulan yüzeylerde kalan vücut yağını bulaşmış ve yüzeyde kurumuş ve temizlenmiş yüzeylerde bakabiliriz@athenas0arrows net olarak test etmemi istediğin ortamı tarif edersen yaparım.
Mesela üzerine kan ya da idrar vs gibi bir sıvı bulaşıp yıkenmış bir kumaşı mı yoksa cam yüzey parmak izi vb. nasıl bir test ortamı?
Baya bir sahanın tozunu yutmuşMerhaba bugün bit pazarından denk gelen ürün
Bunun aynısından bana da denk gelmişti. Sanırım bende 4-5 tane clamp metre olduğundan birine verdim.Merhaba bugün bit pazarından denk gelen ürün
500 Volt ile izolasyon testi yaptığını iddia ediyor . Biraz iddialı değil mi Sercan üstadımBunun aynısından bana da denk gelmişti. Sanırım bende 4-5 tane clamp metre olduğundan birine verdim.
250,500,1000V gibi kademelerde yapılıyor bu testler daha detaylı bilgi için şu şekilde bir yazı mevcut;500 Volt ile izolasyon testi yaptığını iddia ediyor . Biraz iddialı değil mi Sercan üstadım![]()
Ben o kadar da vakif değilim ama sanıyorum bir opsiyon filan bağlanması gerekir.500 Volt ile izolasyon testi yaptığını iddia ediyor . Biraz iddialı değil mi Sercan üstadım![]()

Bendeki MEGER cihazı 5000 volt testi yapıyor.Ben o kadar da vakif değilim ama sanıyorum bir opsiyon filan bağlanması gerekir.
Neticede 500V izolasyon testi için o gerilimi üretecek bir cihaza da ihtiyaç var.![]()