mucahit eren ballı
Yeni Üye
Anlamadım demek istediginiziGün gelmesin ki bir JCD 8898 daha arızalanmasın. Bence en iyisi "JCD 8898 Almayın" diye bir konu açıp forumda en üste sabitleyelim.
Anlamadım demek istediginiziGün gelmesin ki bir JCD 8898 daha arızalanmasın. Bence en iyisi "JCD 8898 Almayın" diye bir konu açıp forumda en üste sabitleyelim.
Size yönelik söylemedim. Genel olarak olarak forum ahalisi için söyledim. Bu havya arızası ile ilgili daha öncede yardım istenmişti. Ya çok kullananı olduğu için yada problemli bir ürün olduğu için. Bana problemli bir ürün gibi geldiği için böyle yazdım.Anlamadım demek istediginizi
Merhaba jcd 8898 bangood üzerinde almış olduğum 500 drc birkaç dk kullandıktan sonra havya ısınmıyor havya hata error veriyor nasıl düzeltilir ne yapmalıyım teşekkür ederim ilginiz için teşekkür ederim reset mi atmak gerekiyor
Size yönelik söylemedim. Genel olarak olarak forum ahalisi için söyledim. Bu havya arızası ile ilgili daha öncede yardım istenmişti. Ya çok kullananı olduğu için yada problemli bir ürün olduğu için. Bana problemli bir ürün gibi geldiği için böyle yazdım.
Ustam merhaba bu entegre degiş ise sorun çözülüyor muaynı havyadan geçen gün tamir ettim bi müşterinin.entegrenin adı DK125 arkadaşlar.
https://karakoyelektronik.com/enteg...eLPuOl1vM_bU8ZaG0EF6dBbxdfa3MQ7CqMYVaE6KSOndU. Bu parça mı oluyorUstam merhaba bu entegre degiş ise sorun çözülüyor mu
sadece ısınmıyor takılı ama algılamıyor resim video dan gördügünüz üzere önerdiginiz bir marka varmı eceba lehim ve sıcak istasyonu olmak üzere teşekkür ederim ilginiz için
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama daha yenisini açmak istemedim Elimde bu havyadan var. Sıcak hava tarafı çok güzel çalışıyor. Fakat sabah lehim yaparken birden havya tarafı 0P (giriş algılanmadı) hatasına düştü. Açtım yolları tek tek kontrol ettim ( belki gözümden kaçan olabilir) fakat pcb'de bir sorun göremedim. Kronik diyot kısa devresi sorunu da yok. Benzer bir sorunu yaşamış veya ne yapılacağına dair fikri olan birisi yardımcı olursa sevinirim.