Çok teşekkürler5v 1/2w lık zener koydum sorun çözüldü
Çok teşekkürler5v 1/2w lık zener koydum sorun çözüldü
Bende aldım aynı oldu değişmesi için yada para iadesi için mesaj attım 180 lira geri ödeme yapacaklarını belirttiler bekliyorum aynı entegre aynı şekilde olduğu gibi patladı. Sebebi ne bilmiyorum diğer devreleri kontrol ettim sağlam ısıda desem henüz taktım açtım gümlediHerkese merhaba ben banggood üzeirinden jcd 8898 havya satın aldım fakat havya 2. kullanmamda içinden ateş çıktı ve üfleme tarafı çalışmaz oldu içini açtım entegrenin patladığını gördüm.patlamdan dolayı entegre numarasını göremedim.aynı havyayı kullanan arkadaşlarım entegre numarasını yollayabilrse çok mutlu olurum.7162 eklentisine bak
Hangi siteden sipariş verdin. Aynı arıza benim ciahazda da oluştu.Teşekkür ederim ben dk112 türkiyede bulamadım yurtdışından sipariş verdim.
Cihaza taktım herhangi bir problem yok çalışıyor.
Aliexpress üzerinden sipariş vermistim.turkiyede bulma imkanı yokHangi siteden sipariş verdin. Aynı arıza benim ciahazda da oluştu.
Zener diyot değeri ne kardeşim benimde havya çalışmıyorBüyük ihtimalle bulmuşsundur ama ne olur ne olmaz göndermek istedim bende de havya çalışmıyordu , diğer kart üzerindeki zener diyot gümlemiş onu değiştirince çalıştı...
8316 eklentisine bak
sorun sadece zener diyottan ise 5v 1/2 w ile çalışırZener diyot değeri ne kardeşim benimde havya çalışmıyor
sorun sadece zener diyottan ise 5v 1/2 w ile çalışır
Selamün aleyküm arkadaşlar Konu eski ama ben yinede yazım bendede jcd 8898 var sıkıntısı entegre üstü kazılmış bende söktüm. Ve altında numarası varHerkese merhaba ben banggood üzeirinden jcd 8898 havya satın aldım fakat havya 2. kullanmamda içinden ateş çıktı ve üfleme tarafı çalışmaz oldu içini açtım entegrenin patladığını gördüm.patlamdan dolayı entegre numarasını göremedim.aynı havyayı kullanan arkadaşlarım entegre numarasını yollayabilrse çok mutlu olurum.7162 eklentisine bak
merhaba, belirtmiş olduğunuz elemanın üzerinde dk 125 yazmaktadır. benim elimdeki cihazda da kalem havya kısmı arıza verdi ve eklediğim resimde diyot kısa devre olmuş fakat diyodun üzerinde herhangi bir şey yazmıyor. bu diyodun yerine ne kullanabilirim?Herkese merhaba ben banggood üzeirinden jcd 8898 havya satın aldım fakat havya 2. kullanmamda içinden ateş çıktı ve üfleme tarafı çalışmaz oldu içini açtım entegrenin patladığını gördüm.patlamdan dolayı entegre numarasını göremedim.aynı havyayı kullanan arkadaşlarım entegre numarasını yollayabilrse çok mutlu olurum.7162 eklentisine bak
merhaba, benim cihazımda da havya kısmı çalışmıyor ve zener diyot kısa devre gösteriyor ve üzerinde hiç bir şey yazmıyor. acaba siz ne kullandınız burada?Büyük ihtimalle bulmuşsundur ama ne olur ne olmaz göndermek istedim bende de havya çalışmıyordu , diğer kart üzerindeki zener diyot gümlemiş onu değiştirince çalıştı...
8316 eklentisine bak
teşekkür ederim Timur bey.Zener 5.1 V
Hala yapamadıysanız bende de aynı arıza oldu entegre patladı getirttim Çin’den TL 125 ti galiba isteyen olursa gönderebilirim iyi akşamlarHerkese merhaba ben banggood üzeirinden jcd 8898 havya satın aldım fakat havya 2. kullanmamda içinden ateş çıktı ve üfleme tarafı çalışmaz oldu içini açtım entegrenin patladığını gördüm.patlamdan dolayı entegre numarasını göremedim.aynı havyayı kullanan arkadaşlarım entegre numarasını yollayabilrse çok mutlu olurum.7162 eklentisine bak
Parası önemli değil arkadaşlar. Herşey para değileHala yapamadıysanız bende de aynı arıza oldu entegre patladı getirttim Çin’den TL 125 ti galiba isteyen olursa gönderebilirim iyi akşamlar