Kısırlı Yada Çiğ Köfteli Altın Günü

Bir yere kadar tamam da insanın gözünün sürekli çöplüklerde olması da iyi değil. Sokakta gördüğüm ger şeye "bundan şu yapılır, bu malzeme de atılır mı?, bu da bir gün işime yarar" vs. diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Ne çöp ne değil onu düşünmek lazım. Ben işyerinin hurdalığından ne malzemeler bulup kutulayıp gidip bir yerlere zulaladım. İşe yarayan malzeme çöp değildir.
Konu 'Hurdalikta Define Buldum' https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/hurdalikta-define-buldum.145844/

İsraf ile tasarruf kişiye göre görecelidir.
Birine göre çöp olab diğerine göre de pek ala mükemmel bir şey olabilir.

Japonyada imalat sanayiinde yere düşen civata ve pulları işçilerin artık almadıklarını söylerler.
Zira kaybettiği waktin maliyeti düşen nesneden daha fazlaya geliyormuş.

Geçmişte satınaldıkları konservenin tenekelerine muhtaç olan bir toplum oysa japonya.
Demekki zaman içinde herşey başka birşeye evrilebiliyor.

Ancak yerde bşir civata pul yada benzer bişey görsem canım sıkılır.
Bizim elemanlarda bu konuda çok duyarsız.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,143
Üyeler
3,242
Son üye
uzun

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back