Klone HM-10 Bluetooth Modülüne Firmware Yükleme

Merhaba, geçtiğimiz günlere bir HM10 aldım. Modül hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Modülü bluetooth ile kullanmak için öncelikle eşleştirmem gerekiyor. Ardından uygulamaya girip bağlanmam gerekiyor. Fakat BT05 olarak gözüken HM10 modülü eşleşme yapmıyor. AT komutlarınında tamamına yanıt vermiyor. Bu forumu biraz inceleyince modülümün klon olduğunu ve firmware yüklemem gerektiğini anladım. Yukarıda ki "Serial Bluetooth Terminal" adlı uygulamayı indirdim ve çalıştırdım, bağlantı BLE kısmından sağlandı ve telefon ile modül arasında eşleşme olmadan veri alışverişi yapılabiliyor. Firmware yüklemelimiyim yoksa olması gereken bu mudur? Eğer olması gereken bu ise ne tür projeler için uygundur? Her kullanmak istediğim zaman BLE destekleyen bir uygulamaya ihtiyaç duyar mıyım? Eğer olması gereken bu değilse firmware yükledikten sonra modülü herhangi bir BLE uygulamasıyla değilde direkt olarak telefon ile eşleştirip rastgele bir uygulamaya bağlanarak kullanabilir miyim? Ha ayrıyeten, bluetooth klavye yapmak için önerebileceğiniz bir modül var mıdır?

Son düzenleme:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,002
Üyeler
3,191
Son üye
iclal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back